articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Avantajele filtrarii apei prin osmoza inversa – Eco Avangard

Avantajele filtrarii apei prin osmoza inversa – Eco Avangard

🕔22.Nov 2013

Printre primele lucruri invatate la biologie in primii ani de scoala este si faptul ca apa este vitala vietii. In acel moment probabil nu ai acordat prea multa atentie acestui lucru, insa pe masura ce devii adult  si incepi sa te confrunti cu poluarea, incepi sa realizezi cat de importanta este apa potabila pentru a ne continua viata.

Din nefericire, desi planeta noastra este constituita in mare majoritate din apa (72 %), doar 3% reprezinta apa potabila. Si asta nu este tot! Din acest procent, doar 1% din apa le este accesibila oamenilor, celelalte 2 procente referindu-se la apa captiva in ghetari. Prin urmare, oamenii incearca sa gaseasca din ce in ce mai multe metode de purificare a apei, pentru a reusi sa pastreze rezervele de apa potabila ale Terrei cat mai mult timp.

Una dintre cele mai eficiente metode de purificare a apei este filtrarea prin osmoza inversa.  Prin utilizarea unei statii de filtrare a apei prin osmoza inversa, vei avea posibilitatea de a consuma apa de la robinet in stare pura, fara a mai fi nevoit sa investesti zilnic in alte metode de hidratare (sucuri, apa minerala etc).

Care este scopul unei statii de filtrare a apei prin osmoza inversa?

Prin procesul de osmoza inversa vor fi inlaturati solventii, impuritatile biologice, elementele chimice si diferitii compusi, cu scopul de purificare in intregime a apei potabile. O statie de filtrare a apei prin osmoza inversa este foarte eficienta: aceasta inlatura peste 99% din impuritatile daunatoare organismului tau. Una dintre companiile care iti ofera statii de filtrare a apei prin osmoza inversa este Eco Avangard.

Care sunt avantajele osmozei inverse?

In primul rand, prin procesul de osmoza inversa sunt indepartate toate substantele poluante si mineralele, prin filtrare. Prin urmare, apa de la robinet se va transforma intr-o alternativa sanatoasa pentru tine si pentru cei dragi.

In al doilea rand, cu siguranta te-ai saturat de gustul si mirosul de clor pe care il intampini de fiecare data cand utilizezi apa de la robinet. Vei uita acest aspect cu ajutorul unei statii de purificare prin osmoza inversa, deoarece apa va mirosi mai bine si va avea un gust mai bun. In plus, gustul apei va fi mai ademenitor, deoarece procesul de osmoza inversa indeparteaza sarea.

Un alt avantaj este ca apa filtrata prin osmoza inversa nu va mai contine bacterii. Dupa cum stii, bacteriile si virusii sunt extrem de daunatori pentru organismul uman, putand crea diverse boli.

In plus, osmoza inversa iti vine in ajutor si prin reducerea riscului de contactare a anumitor boli si afectiuni. Apa de la robinet contine o serie de substante daunatoare organismului nostru, printre care si clorul, azbestosul, mercurul si plumbul. Prin procesul de filtrare a apei prin osmoza inversa, acesti compusi daunatori vor fi inlaturati.

Mai mult decat atat, apa obtinuta in urma filtrarii prin osmoza inversa are capacitatea de a hidrata corpul mai repede. Acest lucru iti va fi la indemana in special vara (cand temperaturile ridicate determina dorinta de hidratare continua) si in cazul exercitiilor fizice.

Cauti o metoda prin care sa consumi o apa mai sanatoasa si sa economisesti rezervele de apa potabila, in acelasi timp? Alege statiile de filtrare a apei prin osmoza inversa Eco Avangard! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Telefon:                                          

0318005442
0731480670
0749817575

Fax:

0350819732

E-mail:

office@ecoavangard.ro
info@ecoavangard.ro

Similar Articles
Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Acesta intervenție chirurgicală are mai multe plusuri, așa cum ar fi: îmbunătățește aspectul, corectarea unui

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Experții trag un semnal de alarmă pentru a preveni pericolul alimentării nesănătoase când un copil

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Această infuzie are efecte minunate pentru corp și organele interne. Ceaiul are în componență plante

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului atrag atenţia că foarte mulţi comercianţi de pe litoral profită

Ce ne recomandă stomatologii?

Ce ne recomandă stomatologii?

Pentru a ne întreține sănătatea orală, e necesar să vizităm regulat un stomatolog, iar o