articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Avantaje rulouri transparente de la Confort System

Avantaje rulouri transparente de la Confort System

🕔22.Nov 2015

Daca-ti doresti sa te bucuri de terasa ta sau de foisor pentru cat mai mult timp, chiar si toamna cand ploile nu se mai opresc sau iarna cand da zapada, exista o solutie care te va incanta fara doar si poate, este vorba despre rulouri transparente. Acestea au numeroase avantaje printre care se numara montajul simplu si rapid, aspectul estetic deosebit si preturile de achizitie bune.

De unde poti cumpara si tu rulouri transparente pentru exterior, pentru terase, foisoare, balcoane, restaurante sau cafenele? De la Confort System din Bucuresti care-ti ofera inainte de toate rezistenta si calitate si dimensiuni diferite in functie de necesitatile tale.

Rulouri transparente sunt ideale pentru inchideri terase

 

Pentru atunci cand vrei sa-ti inchizi terasa, o solutie foarte practica si eleganta este reprezentata de catre rulouri transparente. Acestea sunt realizate din cristal si se potrivesc de minune oricarui anotimp schimband infatisarea terasei tale in bine si protejand-o totodata de factorii de mediu.

Se aseamana cu copertinele ce se ruleaza in plan vertical si se potrivesc fara doar si poate in orice decor deoarece sunt foarte elegante si atrag atentia. Se folosesc in special primavara si toamna atunci cand vremea este mai capricioasa, dar si iarna sunt ideale deoarece protejeaza terasa si casa ta de frig si zapada.

Astfel, cu ajutorul rulourilor transparente poti prelungi functionarea terasei tale fara a-ti fi frica de frig, acest avantaj fiind de mare interes nu numai pentru cei care locuiesc la casa si sunt mandrii posesori ai unei terase, dar si pentru restaurante sau cafenele care reusesc sa atraga in continuare multi clienti.

Un alt mare avantaj al acestor rulouri o reprezinta manipularea foarte usoara si rapida, actionarea sistemului realizandu-se cu ajutorul unei manivele cu ax fix. De asemenea, poti alege rulouri avand dimensiuni mai mici sau mai mari, pana la 3 m. In acest din urma caz vei avea nevoie si de console mai mari pentru ca materialul sa se ruleze cat mai bine si fara probleme.

Durata de viata a rulourilor este foarte mare ceea ce dovedeste calitatea materialelor pe care le au la baza. Sunt elegante si au si preturi foarte bune de achizitie si sunt solutia ideala pentru inchiderea si protejarea teraselor pe timp de primavara-toamna sau iarna.

Rulouri transparente simple sau incasetate

 

Daca ai nevoie de rulouri transparente, Confort System iti pune la dispozitie 2 modele distincte:

1. Rulouri transparente simple. Sunt mai des intrebuintate pentru terase particulare si pentru foisoare si au la baza cristalul transparent avand intaritura pe margine, sunt pereti ficsi antivant si se port fabrica indiferent de dimensiunile dorite lipindu-se mai multe folii transparente pana se obtine dimensiunea potrivita. Se monteaza foarte simplu cu ajutorul capselor si bridelor;

2. Rulori transparente incasetate. Acestea se folosesc in foarte multe domenii, de la restaurante si hoteluri pana la foisoare si balcoane. Sunt pereti antivant moderni, de ultima generatie, iar ca structura se aseamana cu rulourile exterioare. Le poti actiona manual sau ai posibilitatea de a opta pentru actionare electrica pentru confort sporit. Dimensiunile sunt foarte mari, de 3 X 3 m, si pot avea si culori diferite.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege rulouri transparente de la Confort System. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Confort System? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0751-221.981 sau trimite un e-mail pe adresa office@confortsystem.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori