articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Automat racoritoare. 4 sortimente de top

Automat racoritoare. 4 sortimente de top

🕔28.Sep 2014

Automat racoritoare gasesti in orice moment la Tutto Caffe. Toata lumea este inebunita dupa racoritoare, mici placeri ale vietii, fie vara, fie iarna, asa incat orice institutie care se respecta trebuie sa fie dotata cu aceste articole.

Automat racoritoare si istoria bauturilor racoritoare

 

Tu stiai ca bauturile racoritoare au fost fabricate in mod industrial incepand cu anul 1830? Din acest an bauturile racoritoare au evoluat intr-un mod uimitor si au acaparat lumea intreaga, in special tinerii fiind mari fani.

Chiar daca par o inventie a civilizatiei moderne, bauturile racoritoare erau utilizate inca de pe vremea lui Hipocrates care recomanda apele minerale pentru sanatate. Romanii si grecii au utilizat apele minerale multa vreme pentru relaxare si pentru obtinerea sanatatii prin imbaiere, abia dupa 1000 de ani omenirea a inceput sa le si bea, devenind astfel primul sortiment de bauturi racoritoare.

Cum cererile pentru bauturile racoritoare au crescut tot mai mult, oamenii de stiinta, fizicienii si chimistii si-au dat mana si au descoperit o metoda de a obtine apa minerala si in mod artificial, caci trebuie sa mentionam faptul ca pana atunci apele minerale erau procurate direct din natura.

In prima faza, oamenii au putut cumpara bauturile racoritoare din farmacii. In timp, acestor ape minerale li s-au adaugat si indulcitori si extract din fructe si astfel au primit denumirea de sucuri acidulate. Din 1830 si pana in 2014 lucrurile au evoluat rapid, anual vanzandu-se bilioane de litri de suc.

Automat racoritoare de la Tutto Caffe

 

Bautura racoritoare sau suc, denumita in mod popular, poate fi carbogazoasa sau necarbogazoasa si, in general, nu contine alcool. Printre cele mai populare bauturi racoritoare din timpurile moderne se numara Coca Cola, desigur, apa minerala si celebra limonada sau oranjada.

Spre norocul tinerilor, cei mai mari consumatori de bauturi racoritoare, acestea nu se mai cumpara din farmacii si in 2014 poti sa-ti cumperi aceste bauturi direct de la un automat de racoritoare.

Ce este un automat de racoritoare? Arata ca niste dulapuri, iar cu ajutorul fiselor te poti bucura de bautura preferata fara sa fii nevoit sa stai la coada in vreun magazin. Automatele de racoritoare pot fi amplasate oriunde, de la incinta scolilor si pana in institutiile publice, pe coridoarele marilor companii care se gandesc la proprii angajati, in baruri, restaurante, cafenele, pensiuni sau hoteluri.

De regula, un automat de racoritoare iti pune la dispozitie 4 sortimente de produse:

1. Bauturi racoritoare. In aceasta categorie intra Coca Cola, Pepsi, Fanta, Schweppes, Sprite, Granini, Nestea si diferite energizante.

2. Apa plata sau minerala. Cum apa este deosebit de importanta pentru starea de sanatate a oamenilor, un automat de racoritoare nu poate sa nu puna la dispozitia clientilor si apa plata sau minerala, dupa preferinte.

3. Snaksuri. Micile gustari sunt marile placeri, atat a celor mici, cat si a celor mari. De la cipsuri la saleuri si bruschete, un automat racoritoare are de toate.

4. Dulciuri sau ciocolata. Napolitane si ciocolati mici iti sunt acum la indemana in orice moment prin automate racoritoare.

Daca esti si tu interesat de automate racoritoare pentru magazinul sau pensiunea ta, Tutto Caffe este partenerul tau ideal. Aceasta firma importa automatele la preturi avantajoase, calitatea fiind de necontestat.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege automat racoritoare de la Tutto Caffe. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tutto Caffe? Pentru detalii, suna la numarul 0748-330.897.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se