articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Autolog Greenline va intampina cu o gama variata de vehicule comerciale electrice

Autolog Greenline va intampina cu o gama variata de vehicule comerciale electrice

🕔06.Jul 2016

Daca aveti o afacere importanta in domeniul comertului si va doriti o adevarata schimbare in modul in care decurge activitatea zilnica a angajatilor, dar si in profitul companiei, va invitam sa luati legatura cu specialistii Autolog Greenline pentru achizitionarea de vehicule comerciale electrice. Acestea au un pret bun, consuma putin, au un design modern si caracteristici exceptionale. Vehiculele comerciale electrice sunt vehicule de marfa, care au o gama larga de utilizare, suportand greutati foarte mari. Asadar, vehiculele comerciale electrice pot transporta bunuri de diferite volume, fiind extrem de utile.

Caracteristici si avantaje vehicule comerciale electrice de la Autolog Greenline

            Chiar daca nu sunteti in tema cu caracteristicile vehiculelor electrice, si nu cunoasteti adevarata valoare a acestora, si mai ales, cum pot fi ele folosite pentru a va aduce succes afacerii pe care o conduceti, trebuie sa va interesati de acest nou trend in randul firmelor din Romania. Reprezentantii tot mai multor companii aleg vehiculele comerciale electrice deoarece sunt eficiente, transporta marfa in timp util, au chiar si un container inchis, cu usi si jaluzele, pentru clientii care au nevoie de cutia pentru marfa. In plus, cabina din fibra de sticla confera un confort sporit de utilizare a acestor vehicule comerciale electrice extrem de versatile.

Daca si dvs. sunteti de parere ca orasele au nevoie de mai putina poluare, companiile de vehicule noi, capabile sa transporte marfa in conditii perfecte, de ce sa nu apelati la o solutie avantajoasa din punct de vedere calitate-pret-consum? Autolog Greenline este compania specializata in comercializarea de vehicule electrice, fie ele comerciale, utilitare sau speciale. Vehiculele comerciale electrice reprezinta o solutie ieftina, curata si eficienta, primita foarte bine de potentialii clienti, inca de la primele prezentari. Nu este adevarat ca tot ceea ce este ecologic trebuie sa fie si foarte scump. Autolog Greenline dovedeste acest lucru, punand la dispozitia clientilor vehicule electrice speciale la preturi foarte bune, modele simple, deloc sofisticate, dar foarte eficiente!

Masini comerciale electrice pentru companii de succes – din oferta Autolog Greenline

            In functie de model, preturile difera, incepand de la 7000 de euro, si ajungand pana la 16000 de euro, pentru modelele de masini electrice mai sofisticate. Masinile comerciale electrice au insa un pret foarte avantajos, consumand foarte putin, aproximativ 1 euro la 100 de kilometri, ceea ce inseamna o economie semnificativa. Masinile comerciale electrice pot fi incarcate direct de la o priza simpla de 220V, nefiind necesare alte conditii speciale. Autolog Greenline va ofera posibilitatea de a opta pentru mai multa liniste, curatenie, mai putina poluare si bani aruncati aiurea in cadrul companiei pe care o reprezentati. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu expertii firmei si sa cereti mai multe detalii referitoare la masinile comerciale electrice. Gasiti detaliile de contact pe site-ul melexauto.ro!