articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Augustinian iti ofera un refugiu racoros intr-o mare de caldura

Augustinian iti ofera un refugiu racoros intr-o mare de caldura

🕔23.Aug 2013

Vreti sa va montati o piscina in curtea de langa locuinta dumneavoastra pentru a va putea racori in perioadele foarte calduroase ale verii? Cautati o colaborare cu o firma specializata in comercializarea si constructia piscinelor? Am o veste buna pentru dumneavoastra: firma Augustinian, din Iasi, detine toate resuresele necesare pentru a oferi clientilor sai cele mai deosebite modele de piscine, la preturi foarte avantajoase.

Ce beneficii vor avea clientii firmei Augustinian de pe urma colaborarii cu dumnealor?

Firma ieseana are ca principal domeniu de activitate comercializarea de piscine, saune si solare. De asemenea, dumnealor asigura si piese de schimb si accesorii pentru produsele din oferta lor. Principalul obiectiv al companiei iesene este acela de a satisface exigentele clientilor. In acest sens, dumnealor colaboreaza cu brand-uri recunoscute de pe piata internationala din domeniul accesoriilor pentru saune, piscine si solare.

Specialistii firmei Augustinian ofera si servicii de intretinere a piscinelor pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura pe deplin de toate avantajele pe care acest spatiu al confortului si relaxarii le confera. Echipa firmei este alcatuita din oameni dinamici, cu putere de munca, capabili sa faca fata oricarei provocari.

Din punctul de vedere al structurii generale, exista doua tipuri de piscine: subterane si supraterane.

Piscinele supraterane sunt, in general, de forma rotunda sau ovala, avand cadrul structural la vederea. Suprafata cadrului piscinei se acopera de obicei cu PVC, in timp ce scheletul este realizat din otel rezistent la coroziune. Fundatia acestui tip de piscina se realizeaza din beton, piatra naturala sau lemn, in functie de preferintele utilizatorilor. Acest tip de piscina este foarte convenabila, din moment ce elimina efortul si costurile excavarii. Cateva tipuri de astfel de piscine pot fi montate si fara ajutorul unor profesionisti, venind insotite de manuale cu instructiuni de asamblare. In plus, acest tip de piscina ofera o gama larga de optiuni de personalizare: de la forma, finisaje si marimi, pana la textura si materialele din care este construita.

La polul opus se situeaza celalalt tip de piscina: piscina subterana. Dupa cum ii spune si numele, probabil v–ati dat seama ca aceasta se situeaza sub nivelul de referinta natural (solul). Procedura de montare a acestui tip de piscina este mult mai complex, deoarece necesita lucrari de excavare, studii geotehnice si mai mult timp la dispozitie. Ca sa compenzeze intr-un fel, acest tip de piscina exceleaza prin faptul ca are o durabilitate mult mai ridicata decat cele supraterane si o rezistenta mai buna impotriva diferitilor factori externi.

Vestea buna este ca, specialistii Augustinan va pot ajuta sa va alegeti oricare dintre aceste doua tipuri de piscine de exterior, in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra. Pretul acestora variaza in functie de dimensiunile piscinei si de complexitatea lucrarii de montare a acesteia.

Asadar, daca vreti sa va amplasati o piscina moderna in curtea din spatele locuintei dumneavoastra, apelati la serviciile firmei Augustinian, din Iasi.

Date de contact:

Denumirea firmei: Augustinian;

Numar de telefon: 0751 567 555.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se