articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Augustinian – Asii piscinelor

Augustinian – Asii piscinelor

🕔11.Jun 2013

Doriti sa va construiti o piscina in curtea de langa locuinta dumneavoastra pentru a va putea racori in perioadele de foc  ale verii? Vreti sa colaborati cu o companie specializata in constructia piscinelor? Foarte simplu. Compania ieseana Augustinian vine in intampinarea dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune servicii de constructii piscine.

Firma Augustinian are ca principal domeniu de activitate proiectarea, realizarea si comercializarea piscinelor, saunelor si solarelor. Pe langa acestea, firma ieseana asigura si piese de schimb si accesorii pentru produsele dumnealor. Principalul obiectiv al companiei fiind satisfacerea clientilor, profesionistii firmei reusesc acest lucru intotdeauna prin seriozitate si respect fata de clienti.

Specialistii firmei iesene asigura si un serviciu de consultanta astfel incat, dumneavoastra, sa faceti alegerea corecta.

O piscina reprezinta o investitie imobiliara majora, care are mari sanse de a se dovedi rentabila in scurt timp. Daca vorbim de o vila sau pensiune, acest plus adus acestora va creste aprecierea lor. In interiorul unei vile, o piscina face ca valoarea acesteia sa creasca.

Piscinele prefabricate realizate de compania Augustinian pot fi realizate din diferite materiale, precum polistiren, tabla zincata, fibra de sticla etc. Dumneavoastra sunteti cel care decide din ce va fi fabricata piscina ,dar , inainte de asta ar trebui sa tineti cont de anumite aspecte precum: climatul zonei, planeitatea solului, umbrirea suprafetei, sistemele auxiliare ale piscinei, etc.

Dupa ce va consultati cu specialistii firmei Augustinian pentru gasirea solutiei optime, acestia vor realiza tot ceea ce este necesar pentru fabricarea si montarea ei: de la studii de fezabilitate, excavari pana la montajul propriu-zis.

Clientii care opteaza pentru piscinele prefabricate au posibilitatea sa aleaga dintr-o gama diversificata de modele si dimensiuni, astfel incat sa fie exact pe placul dumnealor si sa potriveasca perfect in peisajul proprietatii.

Avantajele piscinelor prefabricate:

  • In comparatie cu solutiile clasice de construire a bazinelor (din beton armat), perioada de executie a  piscinelor prefabricate este cu mult redusa. Piscinele din beton armat au durata mare de executie datorita timpilor mari de maturare a betonului, ceea ce nu este cazul pentru bazinele prefabricate;
  • Acestea sunt usor de realizat;
  • Datorita faptului ca principiul de realizare al acestor piscine se bazeaza pe sistemul Lego, ele se pot personaliza luand orice dimensiuni, forme si adancimi;
  • Izolatia foarte buna este un avantaj enorm in cazul unei piscine. Acestea vor ridica si mentine temperatura apei din piscina. Pentru zonele reci de deal si munte, acest tip de piscina este recomandat;
  • Acest tip de piscina nu necesita finisare, deoarece prefabricatul se imbina perfect. Acest lucru face ca, atat pe exterior, cat si pe interior, suprafata sa fie perfect neteda, espect foarte important in cazulr oricaror tipuri de piscine.

Asadar, daca v-ati hotarat sa va construiti o piscina prefabricata, solutia ideala este sa apelati la serviciile companiei iesene Augustinian. Veti avea doar de castigat!

Date de contact:

Denumirea firmei: Augustinian;

Numar de telefon: 0751 86 75 55.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre masuratorile topografice accesand link-ul http://blog.2biz.ro/?p=2729 .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se