articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Aty Trans – Pregatiti de iarna!

Aty Trans – Pregatiti de iarna!

🕔22.Oct 2013

Se apropie sezonul rece si este obligatoriu utilizarea unor anvelope adecvate sezonului pentru a preveni accidentele. Aty Trans comercializeaza o gama variata de anvelope auto, care apartin unor mari producatori in domeniu, cum ar fi Debica, Cooper, Sava, Fluida, Dunlop, Continental, dar si altii. Aty Trans ofera anvelope ce variaza in functie de grupa autovehiculului, iar latimea, inaltimea si diametrul anvelopei pot varia in functie de autovehicul. Anvelopa de iarna este o anvelopa destinata conditiilor dificile de iarna, cum ar fi zapada si gheata. Ele reprezinta o alternativa la utilizarea lanturilor de zapada, care uneori sunt indispensabile pentru conditiile dificile de teren si climat. Anvelopele de iarna contin un procent mai mare de cauciuc natural si dioxid de siliciu pentru a evita intarirea cauciucului sintetic la conditiile de frig si le confera o tractiune mai buna la temperaturi mici. In plus, cine nu are cauciucuri de iarna corespunzatoare, risca sa fie sanctionat cu retinerea talonului si amenda contraventionala.

Anvelopele de iarna prezinta mai multe zone cu mici-benzi pe profilul caii de rulare pentru ca in conditiile de umiditate, apa sa iasa mai usor de sub anvelopa. Acest fapt are rolul de a reduce riscul de acvaplanare al automobilelor. Anvelopele de iarna nu elimina derapajul pe zapada si gheata, insa reduce foarte mult riscul lui. Durata lor obligatorie este din noiembrie pana in martie, pe drumurile cu gheata, zapada sau polei. Anvelopele nu trebuie sa prezinte crapaturi pe partile laterale si anvelopele sa corespunda datelor din Cartea de Identitate a Vehiculelor privind dimensiunile anvelopei, a jantei si a coeficientului de viteza si sarcina. Anvelopele de iarna reduc distanta de franare, riscul de acvaplanare si imbunatatesc tractiunea pe suprafetele alunecoase. Utilitatea cauciucurilor de iarna se observa dupa ce temperatura scade sub 7 grade Celsius, iar portiunile de drum sunt umede si alunecoase.

Specialistii Aty Trans pot sa te consilieze in alegerea anvelopelor potrivite marcii tale de masina. Fulgul de nea de pe anvelopa atesta ca este un cauciuc de iarna cu care poti circula legal. Serviciile oferite sunt rapide si de cea mai buna calitate. Este recomandat ca schimbarea rotilor si montarea anvelopelor sa se realizeze in centrele specializate, astfel se regleaza si presiunea din interiorul anvelopelor cu echipamente adecvate si rotile sunt echilibrate pentru a nu afecta sistemul de directie. Preturile anvelopelor pot varia in functie de marca anvelopei si de diametrul jantei.

Compania Aty Trans, cu sediul in Cluj are o experienta de aproape 10 ani in oferirea clientilor de servicii auto de calitate. Firma are ca obiect de activitate repararea si comercializarea de anvelope auto de diferite marci, oferind si servicii de spalare si cosmetizare auto. Serviciile oferite sunt la standarde inalte de calitate, iar produsele oferite au un raport calitate pret excelent.

Pentru mai multe informatii si detalii despre produsele comercializate de compania Aty Trans, dar in special despre anvelopele de iarna, contacteaza echipa firmei. Acestia iti vor oferi consultanta nu numai in ceea ce priveste alegerea unor anvelope adecvate, dar si in ceea ce priveste montarea, repararea si oferirea de servicii de calitate. Pentru un sezon fara probleme, achizitioneaza anvelopele de iarna Aty Trans!

Datele de contact ale firmei Aty Trans

Adresa firmei: Str. Traian, nr. 73, Cluj-Napoca, Cluj

Telefon: 0744 858 010

Similar Articles
În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

Coreea de Sud a dezvăluit planurile pentru a grăbi adoptarea mașinilor electrice, a celor care

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

Elevator service de la Tomax Prest

Elevator service de la Tomax Prest

  Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim inca de la inceputul activitatii noastre sa oferim

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

O masina “sanatoasa” este una care poate oferi si siguranta dumneavoastra si celor dragi. Stim