articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Asigura-te ca apa pe care o consumi este de calitate! Achizitioneaza o statie filtrare apa de la Eco Avangard!

Asigura-te ca apa pe care o consumi este de calitate! Achizitioneaza o statie filtrare apa de la Eco Avangard!

🕔08.Apr 2014

Apa este o sursa vitala pentru supravietuire, de aceea calitatea sa nu trebuie pusa la indoiala. Din pacate insa, un numar foarte mare de persoane consuma in mod constient sau inconstient, apa nesanatoasa, in care se afla impuritati si substante ce le pot afecta sanatatea. Daca nu stiati pana acum, o statie filtrare apa poate rezolva orice problema de acest gen.

Avantaje statie filtrare apa:

 • Asigura un control garantat asupra calitatii apei;
 • Sunt prietenoase cu mediul inconjurator intrucat nu va mai fi nevoie sa consumi apa imbuteliata in recipiente din plastic, reducand deseurile de acest tip;
 • Contribuie la economisirea resurselor materiale;
 • Indeparteaza eficient bacteriile;
 • Scad duritatea apei;
 • Nu necesita operatiuni de mentenanta;
 • Sunt eficiente, fiabile si performante;
 • Au o durata indelungata de exploatare;
 • Se intaleaza facil;
 • Au o constructie robusta si compacta;
 • Se pot curata automat;
 • Protejeaza echipamentele, instalatiile si obiectele sanitare impotriva distrugerii.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care le prezinta echipamentul respectiv, cea mai importanta fiind cea de obtinere a unei ape curate si sanatoase, ce nu afecteaza in niciun fel organismul.

Statie filtrare apa de la Eco Avangard

Societatea Eco Avangard din Ramnicu Valcea are ca principal obiect de activitate furnizarea de solutii ecologice complete pentru tratarea, epurarea, potabilizarea si stocarea apei. In ceea ce priveste statiile de filtrare, acestea pot functiona pe principiul osmozei inverse sau pe alte principii.

Filtrele ce dispun de functia de spalare automata contribuie la protejarea echipamentelor si instalatiilor impotriva nisipului, impuritatilor, si a particulelor de rugina. Se pot utiliza pentru apa potabila, pentru apa provenita din foraje, alimentarea sistemelor de racire sau a boilerelor. Autocuratirea are loc numai in momentul in care se atinge o diferenta de 0,8 bar ca urmare a colmatarii sitei. In cazul in care aceasta diferenta nu se atinge in intervalul de timp stabilit, autocuratirea incepe dupa scurgerea timpului prestabilit.

Mai multe despre statiile de filtrare apa

Statiile de filtrare transforma apa intr-o alternativa sanatoasa pentru intreaga familie, iar voi nu veti mai fi nevoiti sa consumati apa imbuteliata pentru ca si aceasta inglobeaza un anumit nivel de impuritati. Aceste echipamente vor inlatura, de asemenea, gustul, culoarea si mirosul neplacut al apei, precum si diversi compusi daunatori (clor, mercur, etc).

Procesul de filtrare al apei este influentat de mai multi factori, precum: caracteristicile dispersiilor care se filtreaza (natura, marimea, starea de agregare in apa, concentratia, etc.); caracteristicile mediului filtrant (structura, grosimea, porozitatea, marimea, forma si natura granulelor), conditiile hidrodinamice ale filtrarii (temperatura apei, viteza de filtrare, pierderile de sarcina si variatiile acestora in decursul unui ciclu). In functie de cerintele fiecarui client in parte, specialistii companiei se vor ocupa personal sa va furnizeze solutii optime si eficiente, care sa fie in deplina conformitate cu nevoile voastre pentru o satisfactie maxima.

EcoAvangard va asteapta!

Calitatea produselor si a serviciilor oferite poate fi oricand confirmata de catre persoanele care au apelat pana in acest moment la ele. Va asteptam pentru a va convinge! Veti fi surprinsi in mod placut de profesionalismul, responsabilitatea si amabilitatea personalului Eco Avangard.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de