articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mobteco – calitate la comanda clientului

Mobteco – calitate la comanda clientului

🕔30.Sep 2013

Cea mai mare greșeală pe care o puteți comite din postura de cumpărător de mobilă este aceea de a o achiziționa fără o prima inspecție a spațiului în care doriți s-o instalați. E adevărat, expusă într-un mod extrem de atractiv și de strategic în spațiile comerciale, diferitele structuri de mobilă ne atrag toate privirile. Astfel, atunci când te decizi să cumperi mobilă nouă, este clar că oferta pare la început extrem de diversificată. Cu timpul însă, pe măsură ce căutați și vă informați, vi se pare din ce în ce mai greu sa găsiți piese de mobilier pe gustul vostru, în formele, culorile și materialele imaginate de dumneavoastră.

Această dificultate în alegerea mobilei vă poate fi temperată în momentul în care apelați la serviciile Mobteco. La un moment dat, schimbările sunt foarte binevenite în orice mediu, iar tocmai din această cauză arhitecții și colaboratorii firmei  si-au propus să ofere o altă viziune asupra pieței de profil, prin crearea mobilierului la comanda prelucrat cu atenție și finisat cu pasiune.

Vrei să-ți decorezi livingul într-un mod inovativ cum numai în filme și în reviste ai văzut ? Vrei o bucătărie modernă, în care orice masă să fie la fel de gustoasă ca în visele tale ? Vrei un hol simplu, care să atragă în mod plăcut privirile tuturor oaspeților ? Dacă răspunsul e pozitiv, caută firme care realizează mobilă la comandă, așa cum este Mobteco.

O personalizare a bucătăriei cu o mobilă la comandă este mereu cea mai buna soluție pentru că:

– acesta se va potrivi mereu ca mărime cu spațiul pe care îl aveți

– va reflecta personalitatea și ideile dumneavoastră în ceea ce privește funcționalitatea,

– culorile si formele pe care le alegeți vă vor defini mobilierul ideal de bucătărie.

O componentă aparte într-o locuință este și mobila pentru dining. Foarte confortabilă și cu un aspect curat și plăcut, această parte a locuinței vă poate fi creată la standarde excepționale de profesioniștii Mobteco. Aceștia din urmă executa mobilă pentru dining la comandă, la dimensiunile cerute de client și cu un design care sa se încadreze perfect în decor. În funcție de draperii, pardoseala și pereți puteți să vă alegeți variantele de culoare cele mai potrivite și să cereți specialiștilor să aplice stiluri moderne, clasice sau cu note aparte personalizate.

Tot la comandă și la un nivel extrem de ridicat al calității, Mobteco vine în întâmpinarea nevoilor și gusturilor dumneavoastră cu mobilă la comandă pentru: hol, dressing, dormitor, mobilier pentru copii, mic mobilier, canapele și fotolii și mobilier pentru baie.

În cazul în care dispuneți de un birou și doriți amenajarea lui la standardele cele mai înalte, compania din București vine de asemenea cu produse excelente.

Excelența în domeniu a acestei firme a făcut ca la serviciile ei să apeleze clienți precum: Hidroelectrica S.A, Interagro S.A., Cetelem S.A., Zimtub, S.A., Grupul „Realitatea”, Raptis Kavouras, Organizația Natiunilor Unite Consiliul Superior al Magistraturii, Oficiul Național al Registrului Comerțului, Agenția Națională a Resurselor Minerale, Ministerul Apărării Naționale, Serviciul de Informații Externe, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinara București, Universitatea „Spiru Haret”, Ministerul Justiției, Comitetul Olimpic și Sportiv Roman.

Datele de contact: 

S.C. MOBTECO PRODUCT S.R.L.

ADRESA SEDIU:  Strada Dolomitului, nr. 27, sector 1

WEBSITE: www.mobteco.ro

SHOWROOM: www.vreaumobila.ro

TELEFON: 021 220 04 25

FAX: 021 220 04 24

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa