articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Art Tiffany executa blaturi de masa din sticla!

Art Tiffany executa blaturi de masa din sticla!

🕔27.Nov 2013

Daca vrei sa iti redecorezi camera sau sa ii oferi un plus de originalitate locuintei tale, Art Tiffany iti pune la dispozitie blaturi de masa din sticla. Aceste obiecte din sticla ofera un plus de originalitate si eleganta spatiului tau. Mobilierul din sticla este o alegere eleganta, care se potriveste cu orice design. Blaturile de masa din sticla creaza impresia de spatiu si confera camerei un aspect modern. Cu ajutorul lor se pot realiza mese de cafea, mese lungi de birouri sau etajere din sticla.

In functie de preferintele tale, firma Art Tiffany executa blaturi de diferite tipuri de sticla, cum ar fi: transparenta, fumurie, mata, sau colorata. Daca vrei sa obtii un efect de oglindire, este recomandat sa folosesti sticla obisnuita, alba sau translucida. In schimb, daca doresti sa accentuezi anumite suprafete, foloseste sticla colorata. Pentru un design elegant, poti folosi sticla neagra in combinatie cu piese deschise la culoare. De asemenea, poti opta pentru modele de blaturi simple sau modele cu un design mai deosebit, cu ornamente aplicate pe suprafata acestora. Blaturile de masa din sticla pot fi rotunde, patrate sau dreptunghiulare, de dimensiuni si grosimi diferite. Grosimea si dimensiunea se stabilesc de comun acord cu clientul. Datorita materialului din care sunt confectionate, blaturile sunt usor de intretinut, modul de curatare al acestora efectuandu-se cu produse si solutii uzuale. Blaturile de masa sunt destinate uzului profesional, amplasamentelor de tip HORECA, dar si uzului domestic. Atentia deosebita la detalii face din blaturile de masa din sticla niste piese de mobilier adecvate pentru restaurante, cluburi sau cafenele, avand un aspect de inalta clasa. Echipa Art Tiffany realizeaza blaturi de masa din sticla capabile sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

Art Tiffany, cu sediul in Oradea, iti ofera produse din sticla de foarte buna calitate, precum: vitralii, oglinzi, sticle ornamentale, usi si pereti din sticla, cabine de dus, trepte si pardoseli din sticla, copertine si balustrade din sticla, precum si terase “4 Seasons”, rezistente la conditiile meteo specifice fiecarui anotimp in parte. Pentru aceste produse se folosesc mai multe tipuri de sticla, cum ar fi: cea securizata, mata, transparenta, colorata sau cu modele. Tehnologia utilizata este un mod inovator si inedit de prelucrare a sticlei. Pentru ca sunt facute la comanda, ai garantia unor obiecte de sticla realizate conform necesitatilor si specificatiilor tale.

Pentru mai multe informatii despre produsele din sticla oferite de Art Tiffany, precum si despre blaturile de masa din sticla, consulta echipa de specialisti a firmei Art Tiffany. Acestia iti vor oferi informatiile necesare pentru a alege cele mai potrivite produse pentru tine si spatiul pe care vrei sa-l decorezi. Echipa de specialisti Art Tiffany poate crea la comanda orice model de blat de masa din sticla, dupa dimensiunile, grosimea si culorile dorite de client. Comanda blaturi de masa din sticla de la Art Tiffany pentru casa ta sau pentru biroul tau si vei ramane multumit de calitatea si finisajele produselor.

Datele de contact ale firmei Art Tiffany

Adresa firmei: Str. Cuza Voda, Nr. 52, Oradea, Bihor

Telefon: 0259 453 191

Email: office@arttiffany.ro

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa