articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Arexim Audit – Examinati in mod profesionist situatia firmei dumneavoastra!

Arexim Audit – Examinati in mod profesionist situatia firmei dumneavoastra!

🕔26.Nov 2013

Data fiind actuala economie de piata, suportul relatiilor dintre partenerii de afaceri il constituie informatia financiara, care se regaseste in conturile anuale ale fiecarui agent economic. Conditia impusa prin lege, ca bilantul contabil sa ofere o imagine fidela, clara si completa a patrimoniului, a situatiei financiare si a rezultatelor (a pozitiei financiare, a performantelor si a modificarii pozitiei financiare) este insotita de obligatia impusa auditorilor financiari sa supravegheze gestiunea societatii, sa verifice daca bilantul si contul de profit si pierdere sunt legal intocmite si in concordanta cu registrele, daca acestea din urma sunt regulat tinute si daca evaluarea patrimoniului s-a facut conform regulilor stabilite pentru intocmirea bilantului contabil. Informatiile continute in situatiile financiare anuale n-ar avea credibilitate daca n-ar primi o validare sociala furnizata de auditorii financiari. In aceste conditii, daca vreti sa obtineti o imagine fidela asupra rezultatelor financiare si a patrimoniului, firma Arexim Audit va ofera cele mai bune servicii de audit financiar.

Orice situatie de criza economica poate surveni de la niste greseli capitale din punct de vedere managerial. Asa si eventualul faliment al unei firme poate avea ca punct de plecare o proasta gestiune la acest capitol. In acest sens, o expertiza financiara realizata de echipa de profesionisti ai companiei Arexim Audit va poate ajuta sa mentineti compania deasupra liniei de plutire. Aceasta expertiza financiara rezulta in urma unui audit financiar de calitate.

Prin audit in general se intelege examinarea profesionala a unei informatii, in vederea exprimarii unei opinii responsabile si independente, prin raportarea la un criteriu (standard, norma) de calitate. In general, auditul financiar are ca rol controlul informatiei financiare, care are atat o utilitate interna (conducerea si gestionarea intreprinderii), cat si o alta externa, de informare a tertilor (fisc, clienti, furnizori, creditori, banci, etc.). Acest control se exercita in fapt in scopul protejarii patrimoniului si asigurarii credibilitatii informatiilor date publicitatii. Rolul final al auditului financiar il constituie insa verificarea si certificarea documentelor contabile de sinteza.

La modul general, auditul inseamna examinarea unor informatii in mod profesionist si exprimarea unei opinii independente, facandu-se referinta la anumite criterii de calitate. Auditul financiar este un serviciu destinat companiilor ce doresc sa primeasca o perspectiva externa documentata despre situatiile financiare si modul de organizare a contabilitatii. Auditorii financiari sunt persoane ce au primit aceasta calitate dupa parcurgerea tuturor actiunilor stabilite prin lege. Ei va garanteaza furnizarea de servicii de calitate, adoptand un comportament profesional in fiecare situatie si tratand cu integritate si obiectivitate fiecare caz.

Auditorii financiari Arexim Audit, membri ai Camerei Auditorilor Financiari, pot desfasura, in baza articolului 3 din OUG nr. 75 din 1999, cu modificarile si completarile ulterioare, urmatoarele activitati economico-financiare, in exercitarea independenta a profesiei:

– audit financiar;

– audit intern;

– consultanta financiar-contabila si fiscala;

– asigurarea managementului financiar-contabil;

– pregatire profesionala de specialitate in domeniu;

– expertiza contabila;

– evaluare;

– reorganizare judiciara si lichidare.

Societatea Arexim Audit, infiintata in 1994, mai ofera servicii complexe atat in domeniul financiar, cat si in cel al managementului de personal, fiscalitatii si accesarii de fonduri europene.

Date de contact:

Adresă: Str. Ing. Nicolae Slăniceanu, nr. 28, Sector 2

E-mail: ionescu@arexim.ro

Telefon fix: 021/326.72.04, 021/302.89.62, 021/302.89.63

Fax: 021/326.72.05

Mobil: 0724.231.877

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine