articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Arcos – Avantajele mobilierului din PAL la comanda!

Arcos – Avantajele mobilierului din PAL la comanda!

🕔19.Feb 2014

In cazul in care vreti ca mobila din casa dumneavoastra sa fie una unicat, aveti nevoie de un designer de mobilier care sa creeze un proiect de mobila adaptat gusturilor dumneavoastra. Pentru aceasta, pe piata exista numeroase firme care va ofera servicii de executare mobilier la comanda. Una dintre ele este si compania Arcos din Timisoara. Mesterii si designerii acestei companii va vor raspunde la orice intrebare legata de mobila la comanda pentru orice incapere, fie: mobila dormitor, mobila de bucatarie, mobila baie, mobila sufragerie, mobila hol etc. Designerii firmei va vor ajuta la crearea unor piese de mobilier personalizate cu un design atragator si stilat, de la mobila clasica la mobila moderna, de la mobila traditionala la mobila contemporana. In acelasi timp, designerii firmei va vor propune solutii, culori si mobilier exact potrivite pentru casa dumneavoastra si pentru stilul de viata pe care il aveti.

Firma Arcos este cea mai buna alegere pentru mobilier PAL la comanda din Timisoara. Gama extinsa de dotari si echipamente de care dispune ii recomanda pentru executia oricarei piese de mobila ce se poate realiza din acest material. In prezent, PAL-ul reprezinta unul dintre cele mai folosite materiale pentru fabricarea mobilierului, mobilierul din PAL avand numeroase avantaje fata de cel din lemn masiv sau MDF.

Care sunt avantajele mobilierului din PAL la comanda pe care firma Arcos vi-l pune la dispozitie?

Mobilierul din PAL il inlocuieste cu succes pe cel din lemn masiv atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Desi lemnul natural ramane visul celor mai multe persoane, se pare ca PAL-ul are atat de multe avantaje incat a devenit cel mai ravnit material in industria mobilei.

– Inainte de toate, PAL-ul are marele avantaj de a putea fi foarte usor prelucrat astfel incat, adevaratii maestrii ai lemnului vor reusi sa realizeze obiecte de mobilier cu adevarat deosebite din punct de vedere estetic.

– PAL-ul este ecologic deoarece, pentru realizarea sa, sunt folosite de cele mai multe ori resturi care, in mod normal, nu ar mai fi de niciun folos.

– Desi nu este chiar atat de rezistent precum lemnul masiv, mobilierul din PAL este si el destul de durabil.

– Mobilierul din PAL este mult mai usor fata de cel din lemn masiv sau MDF, ceea ce inseamna ca poate fi mutat cu o mai mare usurinta in locuinta.

– PAL-ul melaminat ofera o gama foarte larga de culori, sa nu mai vorbim de faptul ca va puteti realiza mobilierul la comanda, dupa bunul plac. Asadar, mobilierul din PAL poate fi folosit pentru orice incapere si pentru orice tip de design abordat.

– Mobilierul din PAL este mult mai ieftin fata de mobilierul din lemn natural.

Ce este PAL-ul ?

PAL reprezinta forma abreviata de la placa aglomerata lemnoasa, adica mai multe bucati din lemn (rumegus si alte resturi) sunt amestecate cu un clei special dupa care sunt presate la temperaturi foarte mari pentru a forma o placa rezistenta. De cele mai multe ori, dupa acest proces, placa trece prin stadiul de melaminare, de aici provenind denumirea de PAL melaminat.

Pe langa mobilierul la comanda din PAL, la Arcos veti mai gasi mobilier variat cum ar fi: mobiler de bucatarie, mobilier pentru dormitor, mobilier pentru camera de zi. Fie ca vreti sa renovati un apartament, un hotel, o gradina, un restaurant, aici veti gasi cu siguranta ceea ce cautati.

Date de contact:

Adresa: Str. Ariadna, Nr. 43

Telefon: 0356 170 199 / 0722 258 151

Fax: 0256 272 168

E-mail:office@arcosmob.ro

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa