articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Aquasana – Sisteme de filtare a apei eficiente si de calitate

Aquasana – Sisteme de filtare a apei eficiente si de calitate

🕔02.Sep 2013

Vreti sa cumparati un dedurizator pentru apa si nu stiti la cine sa apelati? Doresti sa bei apa de la robinet cu gust natural, fara clor si alte impuritati? Cautati sa colaborati cu o companie specializata in furnizarea solutiilor eficienta in domeniul filtrarii apei? Am o veste buna pentru dumneavoastra: compania Aquasana detine toate resursele necesare pentru a furniza clientilor sai servicii si produse de calitate.

Ce este dedurizarea?

Duritatea apei este data de prezenta tuturor cationilor din apa in afara de cationii metalelor alcaline. Datorita faptului ca ionii de calciu si magneziu se gasesc in apa in cantitate foarte mare fata de ceilalti cationi, determinarea duritatii apei va consta in determinarea concentratiei acestor ioni. Apele moi, dedurizate, ca urmare a continutului de sodiu, sunt incriminate de producerea unor afectiuni cardio – vasculare.

Duritatea apei este de doua feluri:

  • Duritatea temporara – cantitatea de bicarbonati de calciu si magneziu prezenti in apa;
  • Duritatea permanenta – este data de celelalte tipuri de saruri de calciu si magneziu.

Duritatea apei este un factor foarte important pentru toate domeniile in care este folosita apa: prepararea apei potabile, industria alimentarea, producerea aburului, echipamente de incalzire etc. Utilizarea apei dure implica un anumit risc: depunerea de piatra pe conductele sau instalatiile de incalzire, astfel ducand la cresterea cheltuielilor cu circa 15 – 20 %.

Dedurizarea apei este o tehnica care elimina ionii responsabili cu duritatea apei. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui echipament special, denumit dedurizator.

Dedurizatorul este un schimbator de ioni ce elimina din apa ionii cu sarcina electrica pozitiva, in principal pe cei de calciu si de magneziu.

Dedurizarea se realizeaza dupa urmatoarele etape:

  • Apa dura strabate masa de rasina;
  • Rasina retine calciul si magneziul;
  • Rasina elibereaza sodiul;
  • Apa dura devine apa moale.

Ce produse si servicii ofera compania Aquasana clientilor sai?

Firma din Sibiu s-a infiintat in anul 2010 din dorinta de a oferi clientilor sai solutii eficiente in domeniul filtrarii apei. Astfel, compania comercializeaza urmatoarele: filtre apa potabila, purificatoare dar si alte sisteme de filtare a apei, dedurizatoare etc.

Prin intermediul filtrelor de apa promovate de compania sibiana, aceasta isi pierde mirosul si gustul neplacut, eliminandu-se totodata clorul si alte impuritati. Acestea sunt extrem de eficiente, fiind o solutie inovatoare de inlocuire a apei plate, putand fi utilizata atat pentru baut, cat si pentru gatit.

Compania Aquasana comercializeaza dedurizatorul de apa EQ – SS20. Acesta are capacitatea de a preveni aparitia calcarului. Prin intermediul granulelor transparente, cartusul dedurizant le dizolva in apa, concentratia apei fiind sub control. In acest fel se evita riscul producerii de cristale dure de carbonat de magneziu, calciu si alte substante.

Utilizarea acestora nu afecteaza organismul, stopeaza depunerile de calcar, ofera confort si protectie, crescand totodata durata de viata a aparatelor electrocasnice.

Asadar, daca aveti nevoie de un dedurizator pentru apa sau de alte sisteme de filtrare a apei, apelati cu incredere la serviciile companiei Aquasana.

Date de contact:

Denumirea firmei: Aquasana Sibiu;

Numar de telefon: 0800 008041 sau 0727 328 288.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se