articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Apa potabila de calitate, numai cu Eco Avangard!

Apa potabila de calitate, numai cu Eco Avangard!

🕔01.Oct 2013

Ai norocul sa lucrezi pentru firma distribuitoare de apa din orasul tau? De ce noroc? Deoarece un job intr-o companie atat de mare iti aduce cu siguranta satisfacii pe plan profesional, dar si impliniri materiale, nu-i asa? Dar pe langa toate aceste aspecte, un astfel de loc de munca presupune si multa responsabilitate, fiind vorba de apa pe care o va consuma un oras intreg, iar daca nu este pastrata corespunzator si se contamineaza, nici nu vrem sa ne inchipuim ce dezastru se poate intampla.

Tocmai pentru a preintampina fel si fel de probleme, de care te poti lovi din cauza depozitarii necorespunzatoare a apei potabile, este recomandat ca aceasta sa se pastreze in rezervoare metalice adecvate, de calitate superioara. Are si firma ta nevoie de astfel de rezervoare? Doreste sa innoiasca toata instalatia, iar recipientul pentru apa potabila este esential? Nu stii de unde se poate cumpara un astfel de produs?

Eco Avangard este compania de care ai nevoie. Aceasta isi are sediul in localitatea Ramnicu Valcea si este o firma 100% romaneasca, care realizeaza produse romanesti de cea mai buna calitate. Este greu de crezut asa ceva cand vine vorba de  un produs facut in Romania? Ei bine, Eco Avangard ne demosntreaza, inca o data in plus, ca si produsele romanesti sunt de calitate, au preturi foarte bune si achizitionarea lor ne ajuta pe noi, ca tara, sa ne dezvoltam.

Apa – viata si sanatate

Apa este si va ramane lichidul datator de viata. Se stie ca fara mancare poti rezista destul de mult timp, insa fara apa este imposibil sa traiesti.

Daca pe vremuri stramosii nostri aveau apa la discretie din rauri limpezi si curate, civilizatia moderna traieste in orase mari, iar raurile nu sunt o optiune pentru omul modern. Tocmai de aceea s-au facut instalatii de apa potabila, dar si instalatii de canalizare inca de pe vremea romanilor, care au fost foarte cunoscuti pentru toate apeductele pe care le-au ridicat.

Un apeduct este o instalatie care transporta apa potabila de la locul de depozitare a acesteia si pana la locul de captare sau pana in casele oamenilor. Ei bine, o importanta deosebita o joaca in acest circuit rezervorul in care este depozitata apa.

Pentru a fi sigur de calitatea lui cumpara si tu rezervoare metalice de la Eco Avangard, firma romaneasca de renume, care pune mare pret pe producerea si distribuirea de solutii ecologice atat pentru stocarea, cat si pentru tratarea si epurarea apei.

Eco Avangard – produse romanesti la superlativ

Rezervoarele metalice de la Eco Avangard sunt fabricate dintr-un metal rezistent, astfel incat tu poti fi linistit, nu vei avea probleme cu ele pentru foarte multi ani.

Eco Avangard iti pune la dispozitie mai multe modele de rezervoare. Poti alege intre capacitati diferite, in functie de nevoie tale, sau poti alege intre rezervoare supraterane, subterane, modulare, verticale, rectangulare, eliptice sau cilindrice modulare.

Toare rezervoarele Eco Avangard sunt rezistente la coroziune, se monteaza usor, dar se si intretin foarte usor, astfel incat ele sunt o achizitie excelenta pentru toate firmele distribuitoare de apa din tara.

Daca esti in cautarea unui rezervor metalic de apa potabila, ia legatura cu firma Eco Avangard. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0318-005.442, 0731-480.670 si 0749-817.575 sau trimite un e-mail pe adresa office@ecoavangard.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre saibe.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca