articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Antos Grup Bucuresti – solutia viitorului!

Antos Grup Bucuresti – solutia viitorului!

🕔16.Feb 2013

Vrei sa fii cu un pas inaintea concurentei si sa-ti imbunatatesti atat imaginea publica, cat si pozitia in fata autoritatilor?

Vrei sa-ti recuperezi mult mai repede investitia?

Iti doresti un ulei de calitate, la un pret foarte bun si cu intervale de schimb lungi?

Alege produsele marca Panolin, fabricate in Elvetia, certificate si recunoscute ca fiind numarul 1 in domeniul fluidelor care protejaza mediul!

Stiai ca uleiurile minerale se degradeaza foarte incet si sunt foarte toxice pentru plante, pesti si animale? Stiai ca o picatura de ulei mineral polueaza trei metri cubi de apa?

Produsele marca Panolin, fabricate in Elvetia, certificate si recunoscute ca fiind numarul 1 in domeniul fluidelor care protejeaza mediul, sunt cea mai buna alegere pe care o poti face pentru a inlatura aceste riscuri! Ele imbunatatesc imaginea companiei tale, evita riscurile unor costuri exorbitante si daunatoare imaginii (ce pot rezulta din scurgerile de uleiuri minerale) si te ajuta sa pastrezi mediul in siguranta!

Panolin este certificat si cunoscut ca fiind numarul 1 in lume in domeniul fluidelor, el protejand mediul in tari ca Germania, Elvetia, Marea Britanie, USA, Japonia, Suedia si Coreea. Singurul reprezentant al grupului Kleenoil Panolin AG Germania pentru lubrifianti biodegradabili Panolin si sisteme pentru filtrare uleiuri Kleenoil este firma bucuresteana  Antos Grup.

Antos Grup –lubrifianti este si distribuitor autorizat al marcilor Total, Agip, Mobil, Mol si Shell.

Cu o experienta de 15 ani in domeniu, Antos Grup a reusit sa se impuna drept lider pe piata de profil, oferind solutii eficiente si practice, preturi fara concurenta, promptitudine si profesionalism. Flexibili in satisfacerea cerintelor tehnice si financiare, responsabili in relatiile cu clientii, specialistii in lubrifiere si filtrare Antos Grup transforma toate proiectele in realitate!

Grija pentru mediu se contopeste perfect cu cea pentru semenii aflati in nevoie, motiv pentru care Antos Grup se remarca de ani buni prin campaniile caritabile pe care le-a sustinut.

Si pentru ca este o societate care se respecta, Antos Grup le ofera tuturor clientilor transport gratuit (acoperire nationala).

De ce uleiuri biodegradabile?

In fiecare an, in Romania, producatorii folosesc sute de mii de tone de lubrifianti. O parte dintre acestia sunt recuperati si reciclati, iar restul se pierde ori se arunca in mediul inconjurator.

Nivelul poluarii si al deseurilor toxice poate fi tinut sub control, respectandu-se astfel prevederile Comunitatii Europene si prin modul in care functioneaza constructia de masini, dar si prin tipurile de uleiuri folosite.antos 3

In acest moment, in Europa exista o serie intreaga de reglementari cu privire la folosirea lubrifiantilor traditionali, acestea impunand folosirea uleiurilor biodegradabile in agricultura bio, lucrari publice, prelucrarea primara a lemnului, vapoare ori barci cu motor, lacuri de acumulare sau hidrocentrale.

Cu toate ca in acest moment nu exista o legislatie bine pusa la punct privind folosirea uleiurilor biodegradabile, multe companii care se respecta utilizeaza acesti lubrifianti din motive diverse:

– superioritatea tehnica fata de uleiurile traditionale
– intervalele de schimb mult mai lungi
– imaginea publica
– sansa de a fi cu un pas inaintea concurentei
– reducerea drastica a cantitatilor de ulei uzat
– cresterea vitezei de recuperare a investitiei
– pozitia pe care o capata in fata Guvernului, autoritatilor locale si diverselor organizatii care supun licitatiei publice lucrari importante, desfasurate in locatii ecologice sensibile ca Delta Dunarii, Marea Neagra, paduri, parcuri, orase, lacuri, rauri.

Atentionari

Uleiurile degradabile sunt uleiurile care in cazul unor scurgeri accidentale se descompun rapid de micro-organismele din apa sau sol, fara a produce depuneri ori reziduri.

La alegerea unui ulei biodegradabil trebuie sa tinem cont de compatibilitatea acestuia cu mediul, prin verificarea existentei si a numarului de etichete ecologice.

De asemenea, acesta trebuie sa corespunda si din punct de vedere tehnic, sa aiba aprobari ale constructorilor de echipamente, dovezi ale aplicatilor practice, sa fie compatibil cu materialele de etansare, rezistent la oxidare, sa aiba cifra iodului mai mica de 10, sa contina uleiuri pe baza de esteri saturati si sa fie precizat domeniul temperaturilor de lucru.
Cand alegeti un ulei degradabil aveti grija ca acesta sa necesite un interval cat mai lung de schimb, obtinand astfel cel mai bun raport calitate/pret.

Cea mai buna solutie pentru prelungirea vietii uleiurilor si marirea intervalurilor de schimb, cu protectie maxima in paralel pentru componente, o confera sistemul  Kleenoil.

Sistemele de filtrare micronica Kleenoil , oferite de Antos Grup,  sunt foarte folosite la intretinerea uleiurilor hidraulice si la ungere, prin utilizarea filtrarii de tip by-pass.

Lichidele hidraulice biodegradabile sunt recomandate si pentru protectia mediului, acestea putand evita sau reduce eventuale accidente.

Filtrele de adancime Kleenoil se folosesc cu precadere in domeniul retentiei de particule si a absorbtiei apei din ulei. De asemenea sunt recomandate pentru prelungirea vietii uleiurilor, a maririi timpilor de schimb, dar si la protectia componentelor sistemului. Mai mult, cresterea intervalelor dintre schimburile de ulei duce la economisirea resurselor naturale, reducand cantitatile de ulei uzat, parte a unei politici de mediu pro-active.

Sistemele de filtrare curata toate uleiurile minerale si sintetice insolubile in apa, cu vascozitatea cinematica de pana la 200 cSt, motorina dar si uleiurile pentru operatii de electro-eroziune.

Avantajele sistemelor de filtrare:

-reducerea costurilor de intretinere a echipamentelor

-reducerea cantitatilor de ulei uzat, implicit protectia mediului

-prelungirea intervalelor de schimb ale uleiurilor

-reducerea la jumatate a defectiunilor, ca si a opririlor utilajelor din productie

-prelungirea duratei de viata a utilajelor prin inlaturarea “uzurii normale” a componentelor

-rentabilitate crescuta

-filtrarea foarte fina, cu presiune scazuta, care permite retinerea contaminantilor solizi pana la 1 µm si a apei in totalitate

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau