articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Antene Statii Auto la doar un click distanta, cu Sil electric

Antene Statii Auto la doar un click distanta, cu Sil electric

🕔10.Jul 2015

Soferii care sunt mai tot timpul pe drumuri, si nu numai, e “musai” sa nu uite atunci cand pleaca sa cutreiere Romania de statia auto, care ii poate ajuta atunci cand nici nu se gandesc. Probabil va intrebati de ce sa cumparati o statie auto, in conditiile in care mai toata lumea are telefoane mobile si ,deci, se poate comunica foarte usor. Ei bine, statia auto se poate dovedi foarte utila, chiar daca aveti un telefon mobil. Dar pentru ca aceste echipamente sa functioneze aveti nevoie, in primul rand, de Antene Statii Auto de cea mai buna calitate.

La ce este buna o statie auto?

Primele statii auto CB (Citizen Band) au inceput sa fie utilizate de soferii din Statele Unite ale Americii in anii ’70. In acea perioada, guvernul american a lua decizia de a impune o limita de 90 km/h , determinat fiind de criza petrolului. In aceste conditii, o buna parte din soferii de camioane au inceput sa foloseasca primele statii de acest gen pentru a afla care sunt benzinariile in care exista o rezerva mai mare de combustibil, pentru a afla unde sunt controale in trafic si astfel sa scape de amenzi sau chiar si pentru a organiza mitinguri.

In Romania, pentru ca soferii sa poata comunica prin statii auto, acestea trebuie sa corespunda unor anumite norme. Astfel de statii auto sunt extrem de utile in situatiile in care masina se defecteaza intr-o zona muntoasa, de exemplu, unde nu exista semnal la telefon. Cu ajutorul unei statii auto CB, poti comunica cu alt sofer si care ti-ar putea ajuta o mana de ajutor cat mai rapid, iar, in acest mod, nu vei mai fi nevoit sa iti petreci noaptea dormind in masina.

De asemenea, o astfel de statie ii ajuta pe soferi sa comunice intre ei mai bine, sa raporteze un posibil control radar sau un accident rutier.

De ce sunt importante antele pentru statiile auto?

Pentru ca soferii sa poata comunica eficient prin aceste echipamente performante, au nevoie de Antene Statii Auto de cea mai buna calitate. Deci, trebuie sa fie foarte atenti atunci cand achizitioneaza astfel de produse. Si asta pentru ca doar cele mai performante Antene Statii Auto ii pot ajuta pe soferi in ceea ce priveste calitatea semnalului si intensitatea acestuia.

Antene Statii Auto sunt, de fapt, niste dispozitive electrice care au sarcina de a transforma in unde radio curentii electrici si invers. De cele mai multe ori, aceste antene sunt folosite ca emitator sau receptor pe masini pentru undele electromagnetice. Prin urmare, orice echipament care utilizeaza unde radio are nevoie de o antena.

Sil Electric – o varietate de produse, preturi negociabile

Societatea Sil Electric vine in sprijinul soferilor care au nevoie de Antene Statii Auto de cea mai buna calitate cu o serie de oferte avantajoase. Zeci de modele de antene pentru statii auto sunt disponibile in magazinul online al companiei. Pe langa aceste produse, Sil Electric comercializeaza o varietate de produse electrice, electronice si electrocasnice. In functie de numarul de produse comandate, preturile pot fi negociate.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se