articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Antares Romania-Bucura-te de confort si sanantate cu scaune ergonomice birou

Antares Romania-Bucura-te de confort si sanantate cu scaune ergonomice birou

🕔20.Oct 2015

Statul pe scaunul nepotrivit poate dauna grav sanatatii. Cele 6-8 ore petrecute in fata calculatorului, printre teancuri de hartii si dosare pot afecta sanatatea, inclusiv ritmul de munca. Te poti bucura de confort chiar si in astfel de conditii. Esential este sa stai pe scaun adecvat. Mai exact pe unul ergonomic.

Scaunul ergonomic de birou este conceput special pentru a se adapta formei corpului, de unde si nivelul superior de confort pe care il asigura. Un scaun de birou bine  ales poate ajuta la prevenirea problemelor de circulatie a sangelui si te poate scapa de afectiunile la nivelul lombar. Cu alte cuvinte, scaunul ergonomic este primul pas spre…sanatate!

A lucra sau a nu lucra in conditii de maxim confort la birou? Gasesti raspunsul la aceasta intrebare, simplu, consultand oferta Antares Romania.

Antares Romania te intampina cu oferte de nerefuzat in ceea ce priveste diverse piese de mobilier, printre care: mese, fotolii si canapele. Firma iti asigura inclusiv accesul si la o gama completa de scaune ergonomice birou.

Modelele sunt prevazute cu spatar, pot avea sau nu brate de sprijin, sunt mobile, au sezut mediu, iar majoritatea permit ajustarea inaltimii. In plus, gratie unei estetici de mare clasa, scaunele de birou asigura un design de invidiat spatiului in care lucrezi.

Scaune ergonomice de birou sau, cum sa te bucuri de confort si dupa 8 ore de lucru!

Cand stam pe scaun , pozitia devine fixa, muschii devin in permanenta contractati iar tensiunea musculara poate crea un disconfort major. Este clar: dupa 8 ore petrecute in fata calculatorului, la birou, te resimti! Nu si daca lucrezi de la un scaun ergonomic, special conceput pentru confortul tau! Vorbim despre un scaun aproape de perfectiune.

Ce este un scaun ergonomic de birou?

Scaunul ergonomic de birou este scaunul pe care trebuie sa-l incerci mai ales daca acuzi dureri de spate, dureri lombare sau de articulatii. Un scaun ergonomic de birou este ajustabil nu doar in inaltime ci si in adancime, detaliu care contribuie decisiv la confortul pe care il resimti in timpul lucrului.

Un scaun ergonomic de birou iti asigura confortul in orice pozitii, atunci cand stai aplecat in fata, cand scrii, dar si atunci cand te indrepti partial pentru a lucra la calculator. Altfel spus, indiferent de pozitiile pe care le adopti, confortul este cu tine!

Este important ca scaunul ergonomic de birou sa aiba brate dar si un sezut confortabil. Esential este ca tetiera scaunului sa ofere posibilitatea sa-ti sprijini capul  atunci cand te afli asezat intr-o pozitie inclinata pe spate.

Iata de unde comanzi scaune ergonomice birou

Daca tii la confortul tau, investeste intr-un scaun de birou ergonomic si vezi diferenta. Pentru a te odihni in timp ce lucrezi este suficient sa consulti oferta Antares Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori in materie de scaune ergonomice birou.

Poti alege intre mai multe variante constructive , in functie de exigente si la fel de bine iti poti ¨accesoriza¨ biroul cu o piesa de mobilier atractiva din punct de vedere estetic (scaunele sunt tapitate si disponibile intr-o paleta cromativa diversificata).

Si daca tot iti petreci majoritatea timpului la calculator, acceseaza www.scaune.ro. De aici, poti comanda rapid si simplu, scaune ergonomice birou. Magazinul online include in oferta sa modele de scaune  elegante si inovatoare, ideale oricarui birou.