articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Antares Consult: Servicii de interpretariat consecutiv si simultan

Antares Consult: Servicii de interpretariat consecutiv si simultan

🕔09.Oct 2013

Piata de afaceri din Romania a devenit din ce in ce mai ademenitoare pentru companiile din strainatate, numeroase firme de prestigiu avand reprezentante in tara sau chiar parteneriate cu intreprinzatorii romani. Aceste parteneriate implica insa intrevederi intre membrii ambelor parti pentru ca succesul in afaceri consta intr-o buna colaborare bazata pe incredere si respect. Dar pentru a stabilii aceasta legatura cu partenerii dumneavoastra de afaceri trebuie fie sa cunoasteti limba interlocutorului, fie sa beneficiati de serviciile unui traducator sau interpret care sa vegheze si sa asiste la convorbirea respectiva.

Datorita aspectelor mentionate mai sus, serviciile de interpretariat sunt la mare cautare in Romania. Desigur fiind vorba de intruniri importante in care se semneaza acte, documente sau in care se decide soarta unei companii, interpretariatul trebuie sa fie exact, fara greseli sau interpretari gresite sau eronte. De aceea interpretii trebuie sa fie calificati si cu experienta in acest domeniu de activitate. In caz contrar dumneavoastra riscati sa pierdeti increderea partenerilor dar si sa va aflati intr-o situatie delicata, spre ridicol.

Petru a evita astfel de momente neplacute, va recomandam serviciile companiei Antares Consult. Firma va sta la dispozitie cu servicii de traducere si interpretariat de cea mai buna calitatea. Spre deosebire de traducerile clasice, interpretariatul constituie prezenta unei persoane fizice (interpretul) in momentul in care traducerea este necesara. De aceea, interpretariatul este de doua feluri: consecutiv si simultan. In cazul traducerii consecutive prezenta interpretului este necesara pentru semnarea documentelor, sau in situatiile in care sunt una sau doua persoane care participa la o conferinta/ discutie desfasurata intr-o limba straina. Similar, in cazul traducerii simultane interpretul trebuie sa cunoasca foarte bine limbile solicitate pentru ca prezenta lui este necesara in timpul conferintelor sau sedintelor de afaceri ceea ce inseamna ca trebuie sa fie atent, prompt si exact in furnizarea detaliilor. De aceea interpretarea simultana este cea mai dificila.

Oricare ar fi serviciile de care aveti nevoie, nu aveti de ce sa va ingrijorati; Antares Consult garanteaza furnizarea de interpreti calificati ce au o vasta experienta in traduceri de domeniu. Traducerile pot fi din si in limbi internationale cunoscute precum spaniola, engleza, germana, italiana si franceza, dar si alte limbi mai rar intalinte. Tarifele solicitate pentru serviciile de interpretariat sunt avantajoase, pentru anumite solicitari acordandu-se si reduceri substantiale.

Serviciile companiei Antares Consult includ printre altele si: traduceri juridice, consultanta pentru afaceri, traduceri legalizate, traduceri tehnice, traduceri urgente, traduceri licitatii publice, tehnoredactare dar si multe altele. Aceste servicii se adreseaza clientiilor din Bucuresti si din imprejurimi, fiecare oferta fiind disponibila atat persoanelor fizice cat si juridice.

Serviciile de interpretariat Antares Consult pot fi solicitate prin intermediul datelor de contact din josul prezentului articol. Similar, puteti contacta reprezentantii companiei utilizand platforma online Antares Consult. Prin intermediul paginii web puteti obtine si alte informatii referitoare la activitatea firmei, la experienta acumulata dar si despre parteneriatele existente sau recomandarile oferite de clientii nostrii. Antares Consult va sta la dispozitie cu cosultanta in domeniul afacerilor oferind ajutor pentru cei ce isi doresc dezvoltarea planului de afaceri sau consolidarea imaginii pe piata de profil din Romania.

Antares Consult, date de contact:

Calea Dorobanti nr. 49, et. 1, ap. 4, sector 1, Bucuresti

0729.077.004

georgiana.rotaru@antaresconsult.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se