articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
AMT Servicii Craiova – liderul serviciilor financiare de calitate

AMT Servicii Craiova – liderul serviciilor financiare de calitate

🕔20.Mar 2013

Insolventalichidari judiciare, expertize profesionale, vanzari si achizitii de companii, servicii de audit financiar, intocmiri plan de reorganizare, inchideri operationale, lichidari administrative, consultanta juridica, reprezentare in fata instantelor de judecata, redactare acte juridice si chemari in judecata, cereri de dizolvare, deschiderea procedurilor de insolventa, recuperare creante, recuperare debite – o mica parte din cartea de vizita a companiei AMT Servicii din Craiova.

Cu o vasta experienta in domeniu si un management de calitate, AMT Servicii a reusit sa se impuna drept lider pe piata de profil, calitatea serviciilor oferite in domeniu fiind recunoscuta de toti partenerii de afaceri.

Cu o echipa de profesionisti, formata din consilieri juridici si avocati bine pregatiti, dedicati meseriei si mereu la dispozitia clientilor, asociat-coordonatorul companiei, Florin Saftoiu, a reusit sa le ofere tuturor celor care au apelat la serviciile companiei AMT Servicii cele mai bune solutii pentru aplicarea legii privind reorganizarea judiciara si a falimentului.

Cu o experienta semnificativa in domeniul auditului financiar, cu profesionalism si responsabilitate fata de clienti, Florin Saftoiu si AMT Servicii Craiova se pot mandri cu portofoliul impresionant al lichidarilor si reorganzarilor solutionate, cu numarul activelor si creantelor recuperate, dar si cu cel al contractelor incheiate cu terti.

AMT Servicii Craiova este compania care iti garanteaza succesul in toate proiectele de valorificare a activelor societatilor aflate in insolventa si recuperarea creantelor detinute.

Noi stim ca banii si timpul reprezinta prioritati, motiv pentru care te sprijinim si te ajutam sa-ti rezolvi problemele in cel mai scurt timp si in cele mai convenabile conditii.

Ne mandrim cu eficienta pe care o manifestam in cadrul tuturor contractelor noastre, cu experienta pe care o avem in domeniul juridic si cu rezultatele obtinute, ce vorbesc de la sine.

Ne prezentam in fata clientilor cu servicii de cea mai buna calitate:

  • In domeniul asistentei, consultantei si reprezentarii in fata instantelor de toate nivelele;
  • In reprezentarea si consultarea in relationare cu tertii, vizand incheierea contractelor comerciale;
  • Incheierea tranzactiilor de orice natura;
  • In domeniul elaborarii actelor cu caracter juridic, al cererilor vizand deschiderea formalitatilor si procedurilor de insolventa.

Numarul si calitatea lucrarilor de lichidare si reorganizare pe care le-am solutionat in cele mai bune conditii ne-au propulsat drept lideri pe piata firmelor de profil, in acest moment compania AMT Servicii Craiova fiind recunoscuta drept specialistul ce nu face niciodata rabat de la calitate.

Avem un stil de lucru inedit ce ne garanteaza succesul, ne adaptam cerintelor si exigentelor clientilor, suntem flexibili, dedicati si apreciati de partenerii de afaceri, carora le dedicam tot timpul, experienta si profesionalismul nostru.

Ne mandrim cu rezultatele ce ne recomanda drept liderii celor mai bune solutii de valorificare a activelor societatilor aflate in insolventa si recuperarea creantelor aferente.

Ne mandrim cu sutele de cauze de insolventa cu care ne-am prezentat in fata instantelor din Dolj, Olt, Valcea, Teleorman, Gorj, Mehedinti si Timis, si carora le-am gasit solutiile cele mai optime.

Detinem secretul muncii in echipa, ce ne garanteaza cele mai bune rezultate in toate proiectele demarate, dar si rapiditate in solutionarea cauzelor angajate.

Suntem responsabili si dedicati clientilor, carora le garantam cele mai moderne si complete servicii, la standarde europene de calitate.

Detinem cea mai completa si moderna logistica pentru activitatea noastra, stim sa ne organizam timpul foarte bine pentru a face fata cu succes tuturor provocarilor.

Iti oferim cele mai bune servicii de:

● consultanta juridica, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata de toate gradele, si din toate judetele;

● consultanta juridica, asistenta si/sau reprezentare in relatiile cu tertii, respectiv la incheierea de contracte comerciale, angajamente de plata, in procedurile de conciliere directa si chiar la incheierea tranzactiilor de orice natura;

● redactare acte cu caracter juridic si tehnoredactare cereri de chemare in judecata pentru toate domeniile, printre care enumeram:

– redactare cereri de deschidere a procedurii de insolventa, contestatii si orice alte cereri si activitati aferente legii 85/2006 indiferent de perioada in care necesita a fi efectuate, respectiv insolventa, reorganziare sau faliment;

– redactare cereri de dizolvare, inscriere mentiuni sau declararea de recursuri intemeiate pe legea 31/1990, privind societatile comerciale;

● actiuni in revendicare si orice alte cereri aferente dreptului comun;

● recuperarea debitelor, respectiv investire cu formula executorie, punere in executare si urmarire dosare in curs pana la finalizarea acestora.

Iar societatilor aflate in dificultate le oferim:

• consultanta in domeniul insolventei;

• intocmirea planului de reorganizare;

• mandat ad-hoc, concordat preventiv;

• reorganizarea afacerii si management interimar;

• inchideri operationale si lichidari administrative;

• lichidari judiciare;

• expertize privind activitati din cadrul procedurii de insolventa;

• vanzari si achizitii de companii aflate in dificultate.

Alege colaborarea de calitate, alege colaborarea cu Florin Saftoiu si AMT Servicii Craiova – liderii serviciilor financiare profesioniste!

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine