articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ameriserv Cluj Napoca – inchirieri auto avantajoase!

Ameriserv Cluj Napoca – inchirieri auto avantajoase!

🕔24.Sep 2013

Vrei sa inchiriezi o masina buna, in cele mai avantajoase conditii?

Cauti un colaborator care sa te ajute oricand ai nevoie cu servicii profesionale de transport, la cele mai bune preturi de pe piata?

Iti trebuie diverse autoutilitare dotate corespunzator si bine intretinute?

In acest caz cel mai bun partener al tau poate fi compania Ameriserv din Cluj Napoca!

Cu experienta pe piata de profil, firma clujeana are pentru tine cele mai bune servicii de inchirieri autoturisme, inchirieri autoutilitare pentru marfa, dar si inchirieri microbuze, la preturi fara concurenta.

In plus, pentru cei interesati, Ameriserv are in oferta sa si numeroase autovehicule second hand, firma ocupandu-se printre altele si cu importul de autoturisme.

Non-stop la dispozitia clientilor, fiind gata sa le ofere acestora orice isi doresc, indiferent de ora sau zi, compania Ameriserv dispune de un parc auto vast, in care se regasesc numeroase modele de autovehicule, toate indeplinind conditiile de securitate si confort impuse.

Indiferent ca ai nevoie de o masina pentru transport de marfuri sau transport de persoane, Ameriserv este oricand gata sa te ajute, pentru inchiriere fiind nevoie doar de actele de identitate si permisul de conducere, o garantie ce iti va fi returnata la predarea masinii, si chiria propriu-zisa.

Prin flexibilitatea si profesionalismul manifestate in relatiile cu clientii, compania clujeana a reusit sa se impuna ca lider in domeniu, ea oferindu-le partenerilor sai de afaceri cele mai avantajoase conditii de inchiriere din zona, atat pentru contractele incheiate pe termen scurt, cat si pentru cele cu o durata mai mare.

Apeleaza cu incredere la firma Ameriserv din Cluj ori de cate ori ai nevoie de servicii profesionale de inchirieri autoturisme! Si asta deoarece pe toata durata contractului de inchiere nu vei avea nici o grija, firma fiind cea care este responsabila de asigurarea asistentei tehnice de calitate. Si tot Ameriserv iti asigura si servicii de preluare si /sau de livrare, contra cost, acestea realizandu-se oriunde pe teritoriul tarii, la orele si datele stabilite de comun acord.

La Ameriserv vei gasi numai profesionisti gata oricand sa te ajute, ei oferindu-ti atat toate informatiile de care ai nevoie, cat si toata logistica si tehnica din dotare.

In parcul firmei clujene sunt diferite modele de masini, de la VW sau Opel la Audi, BMW, Peugeot, Fiat sau Skoda, toate avand atat dotari standard, cat si dotari suplimentare, in functie de solicitarile clientilor.

Iar daca optezi pentru serviciul de inchirieri autoturisme pe o perioada mai mare de timp, Ameriserv iti asigura conditii speciale, la preturi fara concurenta.

Conditiile de inchiriere sunt simple si la indemana oricui:

  • Ridicarea autoturismului se face pe baza actelor de identitate personala (permis de conducere si carte de identitate sau pasaport)
  • Varsta minima la care se poate incheia un contract de inchirere este de 21 de ani, cu conditia experientei in conducere de minim un an (permis categoria B)
  • Chiria autoturismului, ce este mentionata in contractul incheiat intre parti, se achita anticipat, la data preluarii autovehiculului
  • Garantia aferenta masinii inchiriate se achita si ea tot anticipat. Suma este returnata integral in momentul reintrarii in posesia firmei a masinii, cu conditia ca aceasta sa fie intacta. Daca pe perioada contractului de inchiriere au loc incidente, Ameriserv isi rezerva, prin contract, dreptul de a incasa contravaloarea garantiei, dar si suma aferenta eventualelor reparatii ce nu sunt acoperite de asigurarea CASCO

Dupa incheierea contractului, singura ta grija este sa respecti instructiunile si recomandarile producatorului, pastrand masina firmei in conditii bune de functionare. Iar la incheierea contractului, masina trebuie predata curata atat la interior, cat si la exterior si cu rezervorul plin, in caz contrar urmand sa achiti contravaloarea combustibilului lipsa.

Pentru inchirieri de trei zile, nu trebuie sa depasesti limita de km, care este de  500 km/zi, in caz contrar fiind aplicate penalizari de 0,30 Euro/km. Pentru contractele de inchiriere cu o durata mai mare de trei zile, firma nu mai impune nici o limita de kilometri.

Alege acum cea mai buna oferta de pe piata auto, alege serviciile de inchirieri pe care compania Ameriserv din Cluj Napoca le are pentru tine!

Ameriserv – inchirieri auto avantajoase!

Contact:

Judeţ: Cluj
Localitate: Cluj-Napoca
Adresa: Str. Tatra nr. 8
Telefon: 0744-529 138

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

Coreea de Sud a dezvăluit planurile pentru a grăbi adoptarea mașinilor electrice, a celor care

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

Elevator service de la Tomax Prest

Elevator service de la Tomax Prest

  Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim inca de la inceputul activitatii noastre sa oferim

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

O masina “sanatoasa” este una care poate oferi si siguranta dumneavoastra si celor dragi. Stim