articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Amenajari interioare – Schimba decorul locuintei cu Fine Design Studio!

Amenajari interioare – Schimba decorul locuintei cu Fine Design Studio!

🕔19.Oct 2015

Vrei o locuinta ca noua, mai frumoasa si mai aratoasa? Contracteaza echipa Fine Design Studio! Angajatii acesteia te pot ajuta sa schimbi aspectul casei sau apartamentului fara ca tu sa faci vreun efort. Nu trebuie decat sa ceri ajutor de la profesionisti. Solicita serviciul de amenajari interioare!

Amenajari interioare – Regandeste aspecul locuintei!

Lasa-ti locuinta pe mana specialistilor. Echipa Fine Design Studio ti-o poate redecora conform cerintelor tale sau potrivit tendintelor. Poate iti doresti ca peretii sa aiba alta culoare, mobilierul sa fie reasezat ori ca draperiile sa se asorteze cu restul decorului. Toate acestea si nu numai intra in categoria amenajari interioare, domeniu in care cei de la Fine Design Studio sunt experti!

Indiferent de amploarea proiectului, ei iti vor oferi solutiile optime, personalizate, astfel incat rezultatul final sa te multumeasca. Iata de ce sa colaborezi cu Fine Design Studio pentru amenajari interioare:

– beneficiezi de consultanta de specialitate. In functie de ce anume iti doresti, de spatiul pe care il ai in vedere pentru renovare si nu numai, iti vor oferi solutii personalizate. Si ce daca nu te pricepi la asortarea materialelor sau culorilor? Fine Design te poate ajuta!

– expertii pot reamenaja si o locuinta, si un restaurant, si o pensiune sau hotel. Cu alte cuvinte, serviciul e disponibil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice;

– angajatii firmei sunt mereu la curent cu ce se poarta, ce e la moda si au multe informatii referitoare la materiale, astfel incat pot oferi cele mai bune sfaturi si te pot ajuta intr-adevar la renovarea locuintei;

– rezultatul final sigur va fi pe placul tau, intrucat specialistii in amenajari interioare respecta pe cat posibil cerintele clientului. In acelasi timp insa tin cont si de modul de asortare a culorilor si materialelor;

– personalul are calificare si experienta indelungata in domeniu, astfel ca face fata oricarei provocari. Pentru angajatii Fine Design Studio nu e nici o problema daca trebuie sa regandeasca aspectul unui spatiu foarte ingust, spre exemplu, ori sa reajusteze o incapere;

– termenul limita este intotdeauna respectat, astfel ca nu vei inregistra nici o intarziere cu inaugurarea restaurantului, spre exemplu, ori cu mutatul in casa noua.

Amenajari interioare – de la A la Z

Specialistii Fine Design Studio, experti in amenajari interioare, vor merge pe teren, vor evalua spatiul in discutie, il vor masura, dupa care iti vor prezenta ideile lor privind redecorarea. Bineinteles, vor tine cont si de preferintele si conditiile tale. Mai apoi vor elabora planul de lucru si vor trece la treaba. Avantajos este ca se pot ocupa atat de locuintele mai vechi, cat si de cele noi.

Nu ai timp sa iti amenajezi apartamentul ca sa te muti? Vrei sa intampini sarbatorile de iarna in casa noua? Mergi pe mana celor de la Fine Design Studio! Specializati in amenajari interioare, ei iti vor oferi solutiile optime.

Ia legatura cu reprezentantii Fine Design Studio si cere-le ajutorul pentru ca locuinta ta sa aiba un suflu nou! Contracteaza-i pentru amenajari interioare! Rezultatul final va fi mai mult decat multumitor.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Poiana Verde, 5-7

Telefon: 0766.605.605