articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Amenajari interioare-Fine Design Studio iti face casa mai frumoasa!

Amenajari interioare-Fine Design Studio iti face casa mai frumoasa!

🕔11.Jun 2015

Simti nevoia de nou? A trecut ceva timp de cand ti-ai construit locuinta si ti-ar placea sa faci o schimbare? Vrei sa-ti intampini clientii la pensiune ori birou intr-un spatiu foarte frumos? Atunci trebuie sa ai in vedere serviciile de amenajari interioare furnizate de echipa Fine Design Studio!

 Alege oferta de amenajari interioare de la Fine Design Studio!

A-ti amenaja locuinta conform unui plan sau unei idei vazute intr-un catalog nu e asa usor precum pare. Trebuie sa cumperi materiale de calitate, sa asortezi draperiile si cearsafurile, sa alegi covoare sau mochete etc. Nu doar ca ai nevoie de mult timp la dispozitie, dar uneori te si enervezi si, in plus, rezultatul final, cel mai adesea, este dezamagitor. Pentru a iesi totul ca la carte, fara a cheltui multi bani, iti recomandam sa apelezi la profesionistii Fine Design Studio.

Serviciul de amenajari interioare al acestora se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, astfel ca poti sa-ti schimbi interiorul si la casa, si la firma de birouri, si la hotelul si restaurantul pe care le detii. Avand pregatire de specialitate si experienta in domeniu, acestia sunt in masura sa ofere sfaturi si sa te ajute cu amenajarea unui spatiu.

Cm decurg lucrurile? In primul rand, trebuie sa discuti cu ei pentru a le spune ideile tale. Apoi, echipa se va deplasa la tine acasa sau oriunde este spatiul ce trebuie regandit, va face masuratori, va aprecia ce fel de corpuri de iluminat, draperii etc. sunt necesare s.a.m.d. Dupa toate acestea, reprezentantii Fine Design Studio vor merge la cumparaturi in magazine de profil si se vor ocupa de amenajarea propriu-zisa. De pe lista achizitiilor nu vor lipsi obiectele decorative, mochetele, perdelele si draperiile, covoarele etc. La termenul limita vei avea locuinta visata.

Daca detii un hotel sau o pensiune, este important ca, din cand in cand, sa schimbi aspectul interior al camerelor, al restaurantului si al receptiei. Pentru ca un client sa fie multumit, trebuie sa se simta mai ceva ca acasa. Si cum poti face acest lucru daca nu oferindu-i servicii de cea mai buna calitate si fiind o gazda buna? Nu uita ca multumirea unui client este cea mai buna reclama pe care o poti avea.

 Despre Fine Design Studio si amenajari interioare

Oricand vrei sa-ti transformi locuinta conform unei idei vazute prin reviste de amenajari interioare ori sa dai personalitate unui spatiu de birouri, apeleaza cu incredere la firma Fine Design Studio. Specialistii  pot sa-ti faca din orice casa acasa, indiferent ca e vorba de apartament, mansarda, garsoniera ori casuta cu 2-3 camere. Ei au studii in domeniu, sunt tot timpul la curent cu tot ce este nou, te pot indruma pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere, iti ofera diverse solutii etc.

La serviciile Fine Design Studio, de amenajari interioare, pot apela atat persoanele fizice, cat si cele juridice. Asadar, daca detii o firma sau esti directorul unei institutii si ti-ar placea sa faci o schimbare prin birouri, Fine Design Studio e ceea ce iti trebuie.

In afara de amenajari interioare, echipa firmei mentionate concepe logo-uri pentru afaceri, societati etc.

Profita de serviciile de calitate foarte buna pe care le ofera angajatii Fine Design Studio si regandeste interiorul locuintei tale. La final vei fi atat de multumit, incat vei recomanda tuturor cunostintelor tale oferta de amenajari interioare!

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Poiana Verde, 5-7

Telefon: 0766.605.605

Similar Articles
Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

  Vrei sa montezi rulouri exterioare aluminiu pentru a avea parte de confort in fiecare anotimp?

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet pentru spatiile tale? Produsele necesare pentru a avea sapa autonivelanta inainte de montarea

Jaluzele

Jaluzele

  Lucrati la un birou in care in perioada verii temperaturile sunt foarte ridicate din cauza

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

  Un lucru destul de interesant, stiati ca majoritatea povestilor de dragoste incep intr-un parc pe

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

  Calitatea este o trasatura mult aclamata, insa putine produse detin aceasta trasatura. Despre linia de