articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Amenajarea unui spatiu comercial folosind sticla vopsita

Amenajarea unui spatiu comercial folosind sticla vopsita

🕔26.May 2016

Orice spatiu comercial care doreste sa iasa in evidenta prin originalitate dar in acelasi timp sa si ofere un aspect estetic placut care sa imbie clientii sa se intoarca ori de cate ori au nevoie sa isi faca cumparaturile.

O noua tendinta in amenajari interioare atat pentru spatii comerciale cat si rezidentiale este reprezentate de utilizare sticla vopsita pentru placarea peretilor. Este o alternativa extrem de buna pentru faianta clasica datorita avantajelor pe care le prezinta si nu numai atat.

Compania noastra, Vitrax, se axeaza pe oferirea unor produse de calitate superioara fata de cele care se regasesc la ora actuala pe piata si, am reusit acest lucru prin oferirea unui raport calitate – pret deosebit de avantajos. Motivele pentru care sa ne alegeti ca si partener sunt multiple: furnizam elemente si metode inovative in domeniu, asiguram rezultate si efecte deosebite. In afara de aceste lucruri, avem o experienta vasta in domeniu si dam dovada de seriozitate, si profesionalism, practicam preturi avantajoase si multe altele.

Pentru a descoperi oferta noastra completa de produse si servicii, va asteptam pe site-ul nostru www.vitrax.ro unde totodata veti putea gasi si sticla vopsita pe care sa o utilizati cu cea mai mare incredere in proiectele de amenajari interioare.

Caracteristicile si avantajele uimitoare oferite de sticla vopsita

Printre cele mai mari avantaje care caracterizeaza sticla vopsita este varietatea cromatica disponibila, dar si grosimile de sticla de 4,6,8 sau 10 mm.  Sticla vopsita poate sa fie creata si din sticla securizata pentru a spori protectia oferita in cazul in care aceasta se sparge. In special atunci cand este vorba despre un centru comercial, siguranta clientilor este deosebit de importanta, inainte de orice alt aspect.

In cazul amenajarilor cu sticla vopsita a centrelor comerciale, au rolul de a oferi un aspect estetic deosebit iar daca doriti sa aduceti la un nivel mai superior aspectul pe care il ofera va recomandam sa puneti in valoare sticla vopsita prin intermediul unor corpuri de iluminat dar si prin utilizarea imprimeurilor digitale.

Intretinerea este deosebit de simpla si se comporta foarte bine in orice tip de spatiu. Utilizand aceasta modalitate de placare a interioarelor scapati de rosturile inestetice care se formeaza in cazul faiantei. In plus, la comanda se pot aplica tratamente antibacteriene care ii sporesc igiena.

De ce sa apelati la acest mod de amenajari a interioarelor?

Dupa cum se stie, sticla a ajuns sa fie un material inovativ atat in domeniul constructiilor cat si in cel al amenajarilor interioare. In special in cazul centrelor comerciale va propunem aceasta solutie de placare cu sticla vopsita intrucat poate oferi originalitatea si personalitatea proprie pe care o cautati.

Vitrax este o companie care intelege cel mai bine aceste concepte si, totodata va poate oferi solutiile de amenajari cele mai inovative. Daca doriti si dumneavoastra sa apelati la aceste solutii sau sa aflati mai multe informatii despre acestea, atunci nu ezitati sa luati legatura cu noi prin intermediul datelor de contact pe care le gasiti pe site-ul nostru www.vitrax.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.