articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Amenajare vila in diferite stiluri

Amenajare vila in diferite stiluri

🕔28.Apr 2015

Ideile moderne de decorare a interiorului, care imbina etnicul cu un aspect luxos si in acelasi timp confortabil, sunt unele dintre tendintele in lucrarile de amenajare vila din ultima vreme, care confera atmosfere unice, elegante si impresionante.

Decoratiunile interioare in stil romanesc includ culorile luminoase, mobilier din lemn sculptat si accesorii decor tot din lemn, uneori de culoare inchisa, in nuante maro, precum si motive populare. Unele dintre aceste elemente pot fi folosite pentru crearea unui design placut si sofisticat, elegant si fermecator, sugerand un interior care aminteste de stilul traditional.

Amenajare vila prin imbinarea esteticului cu utilul

Deoarece intr-o astfel de cladire spatiul nu reprezinta o problema, pare relativ simplu a crea un proiect care sa imbine functionalitatea cu estetica. O cladire moderna, situata intr-un peisaj urban sau rural, este caracterizata prin ferestre mari, care permit luminii naturale sa intre in interiorul casei, iar rezultatul este o luminozitate care confera incaperilor un stil armonios, facand sa para chiar mai mari si mai spatioase decat sunt in realitate.

Pot fi gasite solutii personalizate pentru toate incaperile, pentru camera de zi, sala de mese, bucatarie si chiar pentru zona de joaca si de dormit a copiilor. Intr-o lucrare de amenajare vila se opteaza pentru un mobilier adecvat, de asemenea personalizat, fabricat in majoritatea cazurilor dintr-un material nobil, cum ar fi lemnul.

Diverse materiale utilizate in amenajare vila

Mobilierul din lemn natural din diferite esente este unul foarte apreciat si in epoca contemporana, chiar daca de multe ori este imbinat cu suprafete moderne, din sticla sau otel inoxidabil. Pentru sala de mese, sunt fabricate mese extensibile, de diferite forme si dimensiuni, in functie de spatiu si de preferintele proprietarului, insa confectionate de asa natura incat sa se integreze perfect in restul pieselor din camera si chiar din cladire, pentru a se crea acea unitate de stil care da un farmec aparte si o nota de eleganta.

Pentru dormitor, multa lume prefera patul fabricat in exclusivitate din lemn, fara adaos de metal.

Culori deschise in lucrarile de amenajare vila

Intre zona de zi si cea de noapte se poate crea o continuitate in lucrarile de amenajare vila de la www.Logosidesigninterior.ro. Piesele de mobilier moderne, cu o nota de rafinament, trebuie toate proiectate in acelasi stil, amestec de culori si materiale. Un rezultat de exceptie este garantat de calitatea materialelor si profesionalismul designerului care trebuie sa demonstreze versatilitatea si dinamismul mobilierului contemporan.

Pentru ca locatarii vilei sa se simta mereu intr-o dispozitie excelenta, cel mai bun lucru este sa renunte la culori prea intunecate sau nuante neutre,  lasand locul motivelor mai vesele si dinamice. In ceea ce priveste camera de zi, exista o multime de idei excelente de decorare astfel incat ambientul sa fie capabil a ridica moralul printr-o atmosfera proaspata si ambientala. Multi aleg culoarea verde, deoarece este cea care aduce in minte natura si sosirea primaverii, adica o senzatie de prospetime si luminozitate.

Prezenta plantelor de interior poate avea un impact pozitiv, atat pentru psihicul locatarilor, cat si pentru estetica si eleganta interiorului in care acestea sunt amplasate

Similar Articles
Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

  Vrei sa montezi rulouri exterioare aluminiu pentru a avea parte de confort in fiecare anotimp?

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet pentru spatiile tale? Produsele necesare pentru a avea sapa autonivelanta inainte de montarea

Jaluzele

Jaluzele

  Lucrati la un birou in care in perioada verii temperaturile sunt foarte ridicate din cauza

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

  Un lucru destul de interesant, stiati ca majoritatea povestilor de dragoste incep intr-un parc pe

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

  Calitatea este o trasatura mult aclamata, insa putine produse detin aceasta trasatura. Despre linia de