articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Amenajare apartamente

Amenajare apartamente

🕔03.Jul 2015

Amenajarea apartamentelor trebuie să fie în corcondanță cu personalitatea și preferințele dumneavoastră, deoarece este foarte important pentru noi să înțelegem dorințele și preferințele dumneavoastră, în înclinarea acestui lucru de amenajare apartamente, și să le transpunem în realitate.

În cazul acestui proiect de amenajare apartamente stilul pe care îl folosim este clasic, deoarece el vă reprezintă mai bine pe dumneavoastră, tocmai de aceea am preferat să alegem mobilierul, accesoriile și decorațiunile elegante, rafinate, deoarece transmit ideea de clasic.

Stilul clasic îl utilizăm pentru folosirea unor culori calde, cum ar fi nuanțe de bej, crem și accente de auriu.

Noi avem o propunere pentru dumneavoastră care este legată de amenajarea interioară pentru apartamentul cu o suprafață de 200 mp, deoarece am ales pentur el un stil clasic contemporan cu evidente influențe clasice.

Zona de dining pentru care am păstrat dorința dumneavoastră asupra parchetului original, surprinde plăcut prin intermediul pereților care au fost elegant amenajați cu motive florale prezente pe piesele de mobilier, dând o tentă de echilibrare obținută cu ajutorul unui cadru de tapet.

Produsele care conferă unicitatea acestui apartament sunt personalizate chiar de noi, având grijă ca produsele să aibă o calitate foarte bună, ridicându-se la necesitățile dumneavoastră, deoarece mergem pe principiul: “ Clientul nostru, stăpânul nostru.”

Ce legătură au specialiștii cu proiectul de amenajare apartamente? 

În primul rând pentru proiectul de amenajare apartamente avem nevoie de specialiști, deoarece ei vă stau la dispoziție pentru proiectele și servicile de amenajări interioare în toate stilurile pe care le doriți și vă garantează rezultate pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Odată cu aflarea a câtorva afirmații, accesați www.logosidesigninterior.ro, deoarece aici găsiți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a afla în special cum funcționează proiectul de amenajare apartamente. 

Culorile influențează major un proiect de amenajare interioară iar fiecare dintre nuanțele folosite de echipa noastră, induce o anumită stare plăcută, deoarece dumneavoastră vă doriți ca proiectul de amenajare apartamente să fie pe gustul și placul dumneavoastră sau al soției.

Nouă ne place să efectuăm lucrări în diferite orașe ale țării. Dumneavoastră ca propietar de apartament puteți să apelați cu încredere la noi.

Cum trebuie să fie confortul acestui proiect de amenajare apartamente? 

Apartamentul dumneavoastră a fost gândit în așa fel încât să putem să ne punem amprenta amenajării lui, dându-i un confort pe măsură, în așa fel încât dumneavoastră și familia dumneavoastră să vă puteți relaxa cum se cuvine.

Astfel, balconul din dreptul dormitorului l-am transformat într-un loc de relaxare unde am așezat o canapea romantică, deoarece acest spațiu se află în continuarea zonei de dormit.

Zona de living are încorporată și o zonă destinată cititului sau conversațiilor cu invitații. Această compartimentare nedelimitată de uși ci doar cu ajutorul mobilierului, are rolul de a da o altfel de tentă a spațiului ocupat.

Fiecare încăpere a apartamentului a fost amenajată individual,datorită proiectului de amenajare apartamente, dar am și integrat elemente care să confere o tendință modernă întregii amenajări.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se