articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ambalaje polietilena de la Secol Impex

Ambalaje polietilena de la Secol Impex

🕔28.Jul 2015

Industria producatoare de ambalaje a evoluat foarte mult in ultimii ani gratie inovatiilor tehnologice si a descoperirilor de noi materiale. Astfel, unul din cei mai cautati polimeri utilizati de firmele producatoare de ambalaje este polietilena. Pentru o rezistenta mai buna si o durabilitate de lunga durata, ambalaje polietilena reprezinta alegerea cea mai inteligenta.

Chiar daca nu are o denumire foarte comuna, veti fi surprinsi sa aflati ca marea majoritate a produselor pe care le vedeti zi de zi au la baza un compus de polietilena. In categoria ambalaje polietilena intra o gama variata de produse, incepand cu saci, sacose si pungi de depozitare, folii pentru ambalat alimente, pahare, castroane pana la fire, cabluri si izolatori pentru semiconductori. In aproape fiecare industrie vom intalni componente fabricate din polietilena.

Secol Impex- servicii complete de ambalaje polietilena

Daca sunteti in cautarea unui partener de incredere si a unui furnizor de cele mai calitative amabalaje polietilena. Secol Impex va sta la dispozitie cu o oferta foarte bogata de folii si ambalaje. Toate produsele sunt importate din tari precum Italia, Germania si Ungaria . Intreaga echipa Secol Impex este alcatuita din cei mai buni profesionisti din domeniu iar clientii companiei activeaza in diverse sectoare de activitate cum ar fi industria producatoare de mobilier, industria de automobile, cea alimentara si textila, in agircultura si constructii.

Specialistii Secol Impex– Ambalajele Secolului trateaza fiecare comanda cu seriozitate si raspunde mereu asteptarilor acestora. Daca vreti sa stiti totul despre avantajele utilizarii de ambalaje polietilena, nu ezitati si accesati pagina de internet a firmei Secol Impex. Veti fi consiliat si vi se vor face recomandari potrivite necesitatilor voastre si veti putea achiziona produse de o valoare net superioara la preturi competitive.

Ambalaje polietilena- caracterisitice si utilizari

Unul din cele mai cunoscute tipuri de ambalaje polietilena este fara indoiala sacosa de cumparaturi. Cu un real success in randul consumatorilor, sacosa de cumparaturi a devenit indispensabila. Regasita in diverse marimi, culori si nivele de rezistenta la uzura, sacosa de cumparaturi este unul din cele mai utilizate ambalaje polietilena. Cu cat sunt gabricate dintr-un material mai rezistent cu atat sunt mai cautate de catre populatie.

Insa polietilena este folosita pentru mai multe produse. Cele mai multe companii apeleaza la ambalaje polietilena datorita costurilor scazute si a rezistentei chimice foarte mare.  Aceste ambalaje rezista foarte bine la temeperaturi joase, nu absorb apa si pot fi folosite inclusiv in industria alimentelor si a medicamentelor.

Ambalajele din polietilena protejeaza orice produs si sunt ideale pentru transportul unor echipamente sau aparaturi complexe, cu inalt nivel de fragilitate. Polietilena ofera propietati excelente de izolare electrica si poate fi procesata sub forma de ambalaje transparente si folii subtiri.

Ambalajele fabricate de Secol Impex pot avea dimensiuni fixe sau , la cererea clientului, pot fi fabricate la anumite dimensiuni specifice. Totodata, ambalajele din oferta sunt fabricate sub forma de folii, saci si pungi.Pungile la randul lor pot fi avea in componenta lor si fermoar de tip ziplock.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică