articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ambalaje din carton ecologice

Ambalaje din carton ecologice

🕔22.Jul 2015

Ambalajele din carton reprezinta o modalitate simpla, eficienta si ieftina de a transporta diverse produse. De asemenea, ambalajele din carton nu ocupa un spatiu de depozitare atat de mare precum ambalajele confectionate spre exemplu din lemn, iar spre deosebire de ambalajele din plastic, care nu pot sustine o greutate foarte mare, ambalajele din carton pot permite transportul unor materiale mai grele.

Tipuri de carton

In primul rand, tipurile de carton pot fi clasificate in functie de culoare: carton alb, carton natur sau caron care are o fata de culoare alba si cealalta este natur. O alta clasificare ar putea fi facuta in functie de numarul de straturi: exista ambalaje din carton cu trei sau cu cinci straturi. Cutiile pot fi destinate unui scop anume (spre exmplu cutii pentru lactate, pentru obiecte sanitate, cutii pentru arhivare) sau cutii clasice.

Un tip special de carton este cartonul ondulat. Acesta vine in intampinarea celor mai deosebite nevoi ale clientilor, deoarece ofera o rezistenta mecanica deosebita. Cartonul ondulat poate fi gasit in mai multe variante. Cartonul ondulat de tip II este format din doua straturi de hartie: unul neted, peste care se adauga un strat ondulat. Cartonul ondulat de tip III are bineinteles trei straturi: intre doua straturi exterioare netede, numite si straturi capac, este asezat un strat ondulat. Nu in ultimul rand, avem cartonul ondulat de tip V, care este format din cinci straturi si anume: la exterior se afla doua straturi capac, iar la interior se afla doua straturi ondulate intre care exista un strat neted. Trebuie precizat ca ondulele prezente in ambalajele de carton ondulat  sunt de trei tipuri: B,C si E.

Ambalaje de carton pentru orice nevoi si orice buzunare

Diversitatea mare de ambalaje de carton face ca acestea sa corespunda dorintelor si nevoilor unui public forte mare, tocmai de aceea, atunci cand aveti nevoie de asemenea produse este bine sa va consultati cu producatorul. Acesta stie foarte bine ce tipuri de ambalaje de carton are disponibile, precum si caracteristicile dar si pretul acestora. Asadar, indiferent ca doriti sa transportati pizza, produse cosmetice, produse alimentare sau obiecte de imbracaminte sau incaltaminte, ambalajele de carton va pot scoate din dificultate.

Personalizarea ambalajelor de carton

Personalizarea nu inseamna doar inserarea de imagini, logo-uri sau texte pe supreafata ambalajelor, ci si dimensionarea acestora. In functie de produsele care trebuie livrate, pot fi stabilite diverse dimensiuni pentru ambalaje. Aceste dimensiuni variaza bineinteles si in functie de greutarea pe care o au produsele ce trebuie transportate. Este importanta o discutie intre producator si client pentru a se putea stabili cea mai eficienta si indicata modalitate de abordare. Este posibil ca in unele cazuri sa fie eficienta livrarea de ambalaje mai mari, insa care sa fie confectionate dintr-un carton mai rezistent si poate cu un pret putin mai ridicat, sau exista posibilitatea in care sa fie eficienta livrarea catre client de ambalaje mai mici, insa rezistenta cartonului sa fie mai mica.

Daca pentru dvs. sau pentru afacerea dvs. aveti nevoie de ambalaje de carton, puteti apela cu incredere la serviciile oferite de www.prodamco.ro.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.