articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alvis Comserv, magazinul unde faci economii

Alvis Comserv, magazinul unde faci economii

🕔03.Jun 2013

Sunteti in cautarea unui magazin online de unde sa puteti cumpara produse de uz casnic si menaj din materiale plastice, lemn sau metal? Vreti ca preturile acestor produse sa fie foarte competitive, iar calitatea lor sa fie imbatabila? Cautati si ceva produse electrocasnice care sa va faca viata mai usoara?

Foarte simplu! Alegeti “magazinul unde faci economii” numit Alvis Comserv. Datorita profesionalismului si muncii depuse ani la randul, magazinul Alvis Comserv a reusit sa se dezvolte astfel incat sa poata multumii toti clientii firmei. Principalele preocupari ale companiei sunt reprezentate de multumirea clientilor si de mentinerea celor mai mici preturi de pe piata romaneasca, de aici si sloganul firmei “ magazinul unde faci economii”.

In cele ce urmeaza va voi prezenta o masina care va va usura activitatea in bucatarie si care este special conceputa pentru cei ce indragesc diferitele tipuri de paste, masina de taitei din inox. Aceasta masina este ideala pentru prepararea rapida a taiteilor de casa gustosi.

Masina de taitei comercializata de compania Alvis Comserv este performanta si are ca principale specificatii intinderea aluatului si taierea taiteilor in doua grosimi diferite. Aceasta masina reprezinta un accesoriu perfect pentru orice gospodina.

In continuare va voi prezenta cateva dintre avantajele de care vor beneficia gospodinele care folosesc aceasta masina de taitei:

  • Datorita materialelor rezistente din care sunt construite aceste masini ele sunt foarte usor de curatat;
  • Masina de taitei este fabricata din materiale de foarte buna calitate si dispune de o serie de accesorii pentru diferite tipuri de taitei;
  • Accesoriile masinii de taitei sunt usor de folosit si foarte usor de curatat.

Acest accesoriu ideal pentru o bucatarie completa produce aluat de 150 mm. Aceasta latime poate fi reglata cu ajutorul unui dispozitiv special ce permite 7 tipuri de reglaje pentru taierea taiteilor.

Pentru a spori siguranta si comoditatea in folosire, dispozitivul este prevazut cu un sistem de prindere de masa. Avand un aspect placut, aceasta masina este ideala pentru orice bucatarie, incadrandu-se perfect in peisajul ei. Ce puteti prepara cu acest tip de dispozitiv de bucatarie? Daca sunteti un admirator al taiteilor, spaghetelor, lasagnei sau a pastelor, in general, acest dispozitiv reprezinta accesoriul de bucatarie ideal pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Compania Alvis Comserv s-a infiintat in anul 1997, principala activitate fiind reprezentata de comercializarea produselor de uz casnic si menaj, realizate din materiale plastice, lemn si metal. In anul 2008, Alvis Comserv se indreapta si catre comercializarea produselor electrocasnice. Platforma online a magazinului este foarte usor de folosit, permitand utilizatorilor sa “rasfoiasca” prin gama variata de produse, iar prin 2-3 click-uri sa introduca produsele in cosul virtual si sa finalizeze comanda.

Dintre produsele companiei amintim urmatoarele: produse pentru baie, din ceramica, pentru gradinarit, de curatenie, pentru copii, parfumuri si odorizante, produse din inox, oale, cratite si ibricuri, iar lista poate continua.

Date de contact:

Denumire firma: Alvis Comserv;

Adresa: Cluj, Cluj – Napoca, Str. Izlazului nr 18.,

Telefon: 0740 209 082 sau 0268 421 223.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se