articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alvi Serv – Servicii de ecarisaj!

Alvi Serv – Servicii de ecarisaj!

🕔27.Feb 2014

Serviciul de ecarisaj presupune instituirea de norme privind transportul, ingrijirea si exterminarea animalelor fara stapan, care prezinta un grad ridicat de pericol social. Serviciul de ecarisaj va asigura protectia animalelor fara stapan conform principiilor europene de protejare a animalelor, concomitent cu protectia cetatenilor din unitatea administrativ-teritoriala in care functioneaza. Serviciul de ecarisaj implica, de regula, strangerea cainilor fara stapan, pe baza reclamatiilor scrise de persoane fizice sau juridice, eliberarea cainilor contra unei taxe sau cu scutire de taxa pentru organizatiile de protectie a animalelor, ingrijirea cainilor, deparazitarea, vaccinarea, sterilizarea, asigurarea adaposturilor temporare pentru caini si eutanasierea cainilor bolnavi de catre personal specializat. Alvi Serv ofera tot pachetul de servicii incluse in activitatea de ecarisaj, atat clientilor din Arad, cat si a celor din judetele Timis, Hunedoara sau Caras-Severin.

Cu toate ca este o operatiune dificila, aceasta este necesara pentru ca mediul inconjurator sa nu fie afectat si nici persoanele. Pe baza comenzilor si a contractelor incheiate, firma Alvi Serv se implica in etapele ce conduc la incinerarea cadavrelor de animale din ferme, gospodarii si spatii publice. Activitatea de ecarisaj se desfasoara in conditii ce respecta mediul inconjurator, folosind metode ecologice de colectare si neutralizare a deseurilor de origine animala. Tehnologia de care dispune compania se imbina perfect cu profesionalismul echipei astfel incat sa poata indeplini cu strictete cerintele clientilor. Indiferent de natura interventiei solicitate, echipa de specialisti Alvi Serv asigura servicii prompte, sigure si conforme cu normele prevazute de legislatia aflata in vigoare. Alvi Serv ofera servicii prompte si sigure deoarece descompunerea cadavrelor poate reprezenta un pericol pentru sanatatea ta si a celor din jur intrucat transmit microbi si boli. In cazul unor situatii nefericite de acest gen, apeleaza la specialistii Alvi Serv care vor interveni prompt si eficient.

Cu sediul in Arad, compania Alvi Serv este prestator de servicii de colectare, ambalare, transport si neutralizare/distrugere de deseuri in zona vestica a tarii. Cele doua cai de neutralizare de deseuri pe care firma le utilizeaza sunt incinerarea si tocarea/maruntirea reziduurilor. Incinerarea este utilizata in special in cazul deseurilor periculoase si a celor de origine animala. Reziduurile ce pot fi reutilizate sau care nu afecteaza mediul inconjurator sunt de obicei maruntite sau compactate. Societatea ofera solutii de tratare si eliminare atat a deseurilor si tesuturilor de origine animaliera, cat si alte solutii cu privire la diverse coduri din categoria deseurilor periculoase si nepericuloase, in baza unui contract sau pe comanda.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de Alvi Serv, precum si pentru a beneficia de aceste servicii, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Alvi Serv. Societatea noastra iti ofera servicii complete si complexe ce includ ridicarea lesurilor, igienizarea locului, transportul cadavrelor si incinerarea ecologica a acestora. Aceste servicii se adreseaza in special fermelor, loc in care aceste situatii sunt mai des intalnite. Solicita serviciile de ecarisaj oferite de Alvi Serv oricand ai nevoie pentru a proteja sanatatea celor din jur.

Datele de contact ale firmei Alvi Serv

Adresa firmei: Str. Bradului, Nr. 63, Arad

Telefon: 0740 256 276

Email: contact@alviserv.ro

Similar Articles
După Uraganul Dorian acest suflet viu a fost găsit sub rămășițe

După Uraganul Dorian acest suflet viu a fost găsit sub rămășițe

La o lună după Uraganul Dorian, în Bahamas, sub dărâmături a fost găsit un căţel.

450 de animale eutanasiate din cauza pestei porcine în Galați

450 de animale eutanasiate din cauza pestei porcine în Galați

Nou focar de pestă porcină anunțat de autoritățile din Galați, în comuna Negrileşti, aproape de

Cum sa va ingrijiti de puii de o zi

Cum sa va ingrijiti de puii de o zi

  Puii de o zi trebuie ingrijiti cu foarte mare atentie pentru a supravietui si a

Felinele fericite se joaca fericite – accesorii tip jucarii pentru pisici

Felinele fericite se joaca fericite – accesorii tip jucarii pentru pisici

O pisica fericita va fi plina de energie, jucausa, sanatoasa... petreceti momente pline de incantare

Fibrele in hrana umeda pentru caini

Fibrele in hrana umeda pentru caini

Fibrele reprezinta unul dintre nutrientii principali care apar pe orice ambalaj de hrana umeda  caini