articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alvi Serv – importanta si avantajele incinerarii deseurilor!

Alvi Serv – importanta si avantajele incinerarii deseurilor!

🕔04.Nov 2013

Traim vremuri in care probleme ne invadeaza viata de zi cu zi. Dar, hei, zambiti, exista si ceva mai rau: gunoaiele sau, sa le spunem academic deseurile. Mai devreme sau mai tarziu, o parte dintre deseurile colectate trebuie eliminate, altfel riscam sa ajungem in postura de a nu mai avea spatiu pentru depozitarea lor. Aceasta eliminare nu trebuie sa se aplice tuturor, ci doar acelora care nu mai pot fi valorificate. Unica metoda prin care le putem elimina este incinerarea, adica metoda de eliminare a deseurilor prin arderea lor. Este una din metodele de tratare termica a deseurilor. In urma incinerarii se pot obtine: caldura, gaze, abur sau cenusa.

Pentru ca nu putem face asta singuri la noi in gospodarie, acolo unde riscam sa dam foc la locuinta, trebuie sa contactam o companie specializata in asemenea actiuni. Una dintre aceste companii este si Alvi Serv, care activeaza pe piata de profil din Arad, Timis, Caras-Severin si Hunedoara si ofera servicii de incinerare a deseurilor tuturor celor interesati.

Prin intermediul serviciilor Alvi Serv, materialele nocive sunt distruse, sunt protejate resursele de energie si resursele naturale, genereaza energie termica sau electrica (deseurile se transforma rapid in energie), se filtreaza fluxurile de gaze inainte ca acestea sa ajunga in atmosfera, procesul este rapid.

Incinerarea poate fi practicata in instalatii mici, individuale, sau la scara larga, industriala. Compania Alvi Serv militeaza pentru aplicarea legislatiei in vigoare specifice Comunitatii Europene. Deseurile pe care Alvi Serv le incinereaza pot fi deseuri ce provin din agricultura, horticultura, vanatoare si pescuit.

De asemenea, conform legislatiei in vigoare, din categoria de deseuri care vor arde in incineratoarele Alvi Serv se numara: namoluri de la spalare si curatare, deseuri de tesuturi animale, deseuri de la prepararea si procesarea carnii, pestelui si altor alimente de origine animala, deseuri de tesuturi animale, materii care nu se preteaza consumului sau procesarii, deseuri din industria produselor lactate, materii care nu se preteaza consumului sau procesarii, deseuri din industria produselor de panificatie si cofetarie, materii care nu se preteaza consumului sau procesarii

Asadar, nu uitati faptul ca incinerarea reprezinta solutia ecologica si economica pentru distrugerea diferitelor tipuri de deseuri.  Incineratoarele Alvi Serv sunt proiectate pentru a functiona cu un consum scazut de combustibil, oferind rate de ardere foarte mari. Toate incineratoarele sunt construite din materiale de calitate superioara.

Printre avantajele incinerarii deseurilor putem enumera:

– Costuri minime de gestiune a deseurilor

– Deseurile nu se acumuleaza

– Prevenirea epidemiilor

– Igienic, fara fum sau mirosuri neplacute

Pe langa acest serviciu de incinerare, Alvi Serv este si un prestator de servicii de colectare, ambalare, transport si neutralizare/distrugere de deseuri in zona vestica a tarii. Initial incinerarii, deseurile de tesuturi vegetale, deseuri de materiale plastice, deseuri din exploatarea forestiera, materii care nu se preteaza consumului sau procesarii, ambalaje care contin reziduuri sau sunt contaminate cu substante periculoase, sunt supuse procesului de tocare.

Date de contact:

Str. Bradului, nr. 63, Arad, Romania

Telefon : +40 740 256 276

Fax : +40 257 257 036

Email : contact@alviserv.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.