articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alsir Profesional, mesterii instalatiilor sanitare

Alsir Profesional, mesterii instalatiilor sanitare

🕔25.Aug 2013

Iti construiesti o casa noua sau vrei sa inlocuiesti vechea instalatie sanitara si ai nevoie de ajutorul unei firme ce executa aceste lucrari la o calitate deosebita si preturi atractive? Firma Alsir Profesional din Bucuresti iti sta la dispozitie cu servicii de instalatii sanitare, pe care le executa la cele mai inalte standarde. Echipa iti va asigura cele mai bune conditii de functionare.

Ce sunt instalatiile sanitare ?


Instalatiile sanitare sunt un ansamblu de instalatii dupa cum urmeaza: instalatia pentru apa rece, instalatia pentru apa calda si instalatia de canalizare.

Instalatia pentru apa rece

Alimentarea cu apa a casei se poate face in doua moduri si anume:

– alimentare de la reteaua locala de alimentare cu apa;
– dintr-un put forat, de mare adancime.

Daca alimentarea cu apa se face dintr-un put forat, instalatia pentru apa rece functioneaza pe sistemul presiunii, ce va fi asigurata de un hidrofor. Cu ajutorul presiunii create de hidrofor, apa ajunge prin intermediul conductelor in casa, de unde este distribuita cu ajutorul coloanelor catre wc-uri, cazi de dus, chiuvete, lavoare si masini de spalat. Este indicat a se monta un robinet principal intre sursa de apa si intrarea in casa pentru a se opri alimentarea cu apa in cazul unei defectiuni interioare. Robinetul este montat, de regula, in caminul apometru sau unde este amplasat hidroforul.

Instalatia pentru apa calda


Daca instalatia pentru apa rece este relativ simpla, pentru apa calda costurile sunt ceva mai mari deoarece necesita o sursa de preparare a apei calde, cum ar fi boilerele electrice, centralele termice, instant-urile electrice sau de ce nu, panourile solare.

Instalatia de canalizare


Dupa utilizarea apei, fie la bucatarie, fie la baie, apa iese din casa sub o forma sau alta, iar acest lucru se realizeaza prin intermediul instalatiei de canalizare. Functionarea acestei instalatii nu mai depinde de presiune, ca la instalatia de apa, ci functioneaza pe baza principiului gravitatiei. Proiectarea si dimensionarea corecta a instalatiei de canalizare este important sa se faca cu mare atentie. Lungimea traseelor, diametrele si pantele conductelor influenteaza buna functionare a instalatiei. Executarea incorecta poate duce la depuneri de resturi pe conducte ce vor conduce la infundarea acestora. De aceea trebuie sa apelezi la profesionistii firmei Alsir Profesional care vor monta tevile de canalizatie sub un unghi corect, astfel incat viteza de curgere sa fie cea corecta. Un alt aspect important, pentru functionarea sistemului de canalizare, este de a se monta aerisiri ale coloanelor, cu evacuare pe acoperis sau montarea pe capatul coloanelor a unor aeroatoare cu membrana impotriva mirosurilor.

Firma Alsir Profesional din Bucuresti iti sta la dispozitie cu lucrari de montaj a diferitelor instalatii sanitare, la standarde inalte si preturi avantajoase. Aceasta firma dispune de o echipa formata numai din instalatori profesionisti. Firma Alsir Profesional din Bucuresti executa montajul instalatiilor sanitare in institutii publice, companii sau locuinte proprii. Profesionalismul executiei asigura o buna functionare si o durabilitate crescuta in timp a lucrariilor executate. De asemenea, beneficiezi si de certificat de garantie pentru fiecare lucrare efectuata.

Alege Alsir Profesional sau garantia lucrariilor executate la cele mai bune standarde de calitate!

Daca ai nevoie de montaj instalatii sanitare, ia legatura cu firma Alsir Profesional. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0722-855.948 sau trimite un mesaj la sectiunea Contact.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre saibe.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare