articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alpin Air – Mereu la inaltime

Alpin Air – Mereu la inaltime

🕔11.Jun 2013

Sunteti in cautarea unei firme specializate care sa va ofere servicii de alpinism utilitar in sectorul industrial, civil si in telecomunicatii? Aveti nevoie de un serviciu de curatenie al fatadelor din sticla realizat de alpinisti utilitari profesionisti? In acest caz, ar trebui sa apelati la compania Alpin Air. Dumnealor detin toate resursele necesare pentru a realiza acest serviciu.

Spre deosebire de curatatul fatadelor din sticla cu ajutorul unor schele mobile sau fixe, alpinistii utilitari va scutesc pe dumneavoastra de foarte multe cheltuieli, precum costul de inchiriere si montare a schelei. Curatarea fatadelor de sticla cu ajutorul unor alpinisti utilitari se realizeaza intr-un timp mult mai scurt, comparativ cu acelasi proces realizat cu ajutorul schelelor.

Sticla, ca si componenta a fatadelor va fi supusa acelorasi procese de murdarie ca si restul cladirii. Datorita acumularilor de impuritati pe suprafata acestora, fatadele sunt predispuse la deteriorare si vor avea un aspect foarte inestetic.  Vechimea, localizarea, climatul si situatia constructiva sunt doar cativa factori care contribuie la murdaria fatadelor. Tocmai din aceste motive ar trebui sa apelati la profesionistii Alpin Air in domeniul curateniei fatadelor din sticla.

Alpinisti utilitari cu experienta, membrii echipei Alpin Air vor curata fatada din sticla intr-un interval scurt de timp, pentru un pret foarte atractiv.

Ce este alpinismul utilitar? Dupa cum ne dam seama din nume, este o ramura a alpinismului ce imprumuta tehnici si echipamente din alpinismul traditional pentru desfasurarea activitatilor utilitare.

Alpinismul utilitar poate fi folosit in domeniul telecomunicatiilor (montarea antenelor, ingrijirea retelei aeriene de transport resurse energetice etc.), dar si in domeniul curateniei. Alpinistii utilitari din cadrul firmei Alpin Air pot ajunge in spatii aflate la inaltimi nu tocmai accesibile. Ajunsi aici, dumnealor vor putea executa activitati precum reparatii exterioare, amenajari exterioare, curatenie fatade, montare antene etc.

Curatenia fatadelor din sticla se va realiza doar cu materiale profesionale precum: bureti curati, raclete de guma sau cu solutii neutre, din punct de vedere chimic. In cazul in care pe aceste suprafete apar pete de grasime sau resturi de materiale izolante, provenite ca urmare a unor lucrari de reparatii, alpinistii utilitari de la Alpin Air vor folosi solutii diluante pentru inlaturarea lor.

Infiintata in anul 2008, compania Alpin Air ofera clientilor sai servicii conexe alpinismului utilitar. Expertii firmei folosesc tehnici foarte sigure de escaladare si tehnologii de ultima generatie.

De ce sa folositi un sistem de schele conventional, ce implica mult timp si un cost mai ridicat, cand puteti apela la serviciile profesioniste ale companiei Alpin Air? Acestea se ridica la inaltimea cerintelor si nevoilor clientilor.

Apelati acum la serviciul de curatenie al fatadelor de sticla oferit de compania Alpin Air si veti beneficia de una dintre cele mai bune oferte de pe piata de profil, la momentul actual.

Date de contact:

Denumirea firmei: Alpin Air;

Adresa: Romania, Dolj, Craiova, Str. Calea Bucuresti, nr. 239A;

Telefon: 0768 107 279 sau 0747 358 107.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre masuratori topografice accesand link-ul urmator http://blog.2biz.ro/?p=2729 .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se