articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alpin Air – Intotdeauna la inaltimea asteptarilor tale

Alpin Air – Intotdeauna la inaltimea asteptarilor tale

🕔22.Aug 2013

Vreti sa montati un panou publicitar si nu stiti la cine sa apelati? Doriti sa promovati numele sau logo-ul firmei dumneavoastra? Cauti sa colaborezi cu o companie specializata in alpinism utilitar? Foarte simplu! Compania Alpin Air detine toate resursele necesare pentru a executa diferite servicii conexe alpinismului utilitar.

Ce este alpinismul utilitar? In primul rand, trebuie sa lamurim faptul ca alpinismul utilitar este o profesie, nu un hobby. Alpinistii utilitari folosesc echipament profesional, echipament ce respecta normele Consiliului European si care are un grad de siguranta ridicat. Siguranta in alpinismul utilitar presupune folosirea unui echipament adecvat si cunoasterea tehnicilor specifice.

Alpinismul utilitar este o activitate profesionala ce face parte din domeniul lucrului la inaltime si se desfasoara pe constructii industriale si civile, dar si in cadrul montan, pe pereti de stanca, zapada sau gheata.

Lucrul la inaltime, conform legislatiei in vigoare, este activitatea desfasurata la o inaltime de mai mult de 2 m, masurata de la talpile picioarelor lucratorului pana la baza de referinta naturala (solul) sau oricare alta baza de referinta artificiala.

Oamenii apeleaza la serviciile alpinistilor utilitari, deoarece accesul catre zona de munca este dificil si costisitor (inchirierea, instalarea unei schele etc.) si singurul mod de lucru ramane alpinismul utilitar.

Firma Alpin Air are in componenta sa profesionisti in domeniul alpinismului utilitar ce pot executa diferite lucrari pe fatadele cladirilor, instalari de antene, montare de panouri publicitare si practic orice activitate ce implica lucrul la inaltime.

Ce beneficii vor avea clientii colaborand cu firma Alpin Air?

Daca ai nevoie de o companie care sa realizeze servicii de alpinism utilitar in sectorul industrial si civil, apeland la firma Alpin Air ai facut alegerea corecta. Firma s-a infiintat in anul 2008, in Craiova, si ofera o gama ampla de servicii in scopul satisfacerii tuturor necesitatilor acestora din acest domeniu. Utilizand tehnologii de ultima generatie, prin intermediul tehnicii “double – rope” se inlocuieste sistemul schelelor conventionale cu alte medote de catarare.

Aceasta tehnica de catarare este o solutie rapida si foarte flexibila, destinata oricarui domeniu de activitate ce implica lucrul la inaltime.

In interiorul firmei se pune foarte mare accent pe atentia la detalii si pe calitatea serviciilor oferite, astfel ca Alpin Air a reusit sa se mentina in topul firmelor de profil din intreaga tara.

Specialistii firmei se ridica mereu la inaltimea asteptarilor venite din partea clientilor si reuseste sa satisfaca cu brio toate cerintele, chiar si cele venite din partea clientilor mai exigenti.

Alpin Air ofera servicii de montare panouri publicitare in Craiova, utilizand tehnica double – rope. Aceasta economiseste timp si bani si este o solutie excelenta pentru lucrul la inaltime. Sistemul double – rope este unul foarte sigur, practic si durabil. Astfel, montarea panourilor publicitare se realizeaza intr-un mod eficient, indiferent de inaltimea constructiei pe care se va amplasa acesta (sedii de firma, blocuri etc.).

Date de contact:

Denumirea firmei: Alpin Air;

Numar de telefon: 0768 107 279.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de