articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alpha Partner iti ofera cabluri pentru uz industrial la cele mai mici preturi!

Alpha Partner iti ofera cabluri pentru uz industrial la cele mai mici preturi!

🕔05.Nov 2013

Daca detii o afacere care presupune tractiunea, ridicarea, manipularea unor elemente de sarcini grele, cablurile pentru uz industrial comercializate de compania Alpha Partner, ar putea reprezenta solutia salvatoare, atunci cand intampini greutati in realizarea activitatilor specifice, din cauza faptului ca funiile sau cablurile pe care angajatii tai obisnuiau sa le utilizeze sunt inlocuite pe banda rulanta si aruncate unele dupa altele din cauza proastei calitatii, durabilitatii scazute si rezistentei mici la intindere, uzura, etc.

Achizitionand cablurile pentru uz industrial de la Alpha Partner, aceste impedimente sau probleme vor fi date uitarii, iar angajatii tai isi vor putea continua munca, fara intreruperile cauzate de aceste incidente.

Va furnizam cabluri in colaci de lungimi fixe sau pe tamburi de lemn. Toate aceste produse sunt insotite de declaratii de conformitate, menite sa indice toate caracteristicile pe care le detin si sa certifice masuratorile si declaratiile producatorului.

Iata care sunt tipurile de cabluri pentru uz industrial pe care le puteti achizitiona de la AlphaPartner:

  • Cabluri constructie 6×7;
  • Cabluri constructie 6×19;
  • Cabluri constructie 6×37;
  • Cabluri constructie 6×19 Seale;
  • Cabluri constructie 8×19 Seale;
  • Cabluri constructie 6×36 Warrington-seale;
  • Cabluri antigiratorii.

Cablurile pentru uz industrial sunt confectionate din otel. Trebuie sa stiti ca fabricarea lor se face in conformitate cu standardele de executie STAS 1353/86.

In functie de necesitatile voastre, puteti alege intre cabluri cu o flexibilitate mai mare sau mai mica, insa toate produsele de acest tip au o durata mare de viata si o rezistenta crescuta.

Cu aceste cabluri pentru uz industrial, activitatile specifice domeniului afacerii tale, se vor desfasura in siguranta. Probabil, ati mai auzit despre accidente de munca, in care unele obiecte de mare greutate s-au desprins de pe diferite suporturi si au ranit lucratorii. Ei bine, acest lucru nu se va intampla, odata ce veti utiliza cablurile pentru uz industrial oferite de compania noastra.

Pentru ca sunt destinate uzului industrial, domeniile in care se utilizeaza acestea sunt multiple: in industria constructoare de masini, in industria extractiva, in industria navala, in constructii, etc.

Puteti opta pentru cabluri de uz industrial rezistente la actiunea mediilor agresive, la frecare, la schimbarea directiei de indoire si care se utilizeaza in conditii grele de lucru.

Compania Alpha Partner detine o experienta vasta in domeniu, iar o valoare primordiala pentru echipa societatii este orientarea catre client ce presupune ascultarea necesitatilor si furnizarea unor solutii/ produse viabile si de calitate care raspund intocmai cerintelor fiecaruia. Pe langa cablurile pentru uz industrial, pe care compania noastra le comercializeaza, amintim si altele: lanturi, organe de asamblare, accesorii pentru constructii civile, accesorii pentru cabluri si lanturi, chingi de ridicare, electrozi si sarma de sudura.

Logistica excelenta ne permite sa va oferim produse la un raport excelent cost-performanta, iar certificatele de calitate care sunt livrate impreuna cu acestea denota ca toate promisiunile noastre sunt in acord cu realitatea. Livrarea produselor se realizeaza in timp util, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa asteptati mai mult decat este necesar.

Apeleaza la echipa Alpha Partner, iar cablurile pentru uz industrial se vor ridica la inaltimea asteptarilor tale.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare