articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alex Company – topul publicitatii indoor si outdoor!

Alex Company – topul publicitatii indoor si outdoor!

🕔06.Mar 2013

Printuri de mari dimensiuni, produse promotionale personalizate, panouri publicitare, tuburi cu gaz spectral, indicatoare rutiere, copertine, bannere, litere volumetrice, totemuri ori inscriptionari – de cea mai buna calitate, la preturi promotionale – le gasesti doar in oferta companiei Alex Company din Buzau.

Cu 19 ani de experienta in domeniul publicitatii indoor si outdoor, Alex Company  s-a impus in fata concurentei prin serviciile de o calitate ireprosabila si materialele folosite in realizarea produselor, acestea fiind importate de la producatori renumiti cum ar fi Oracal, Avery, Sattler sau Unifol.

Profesionalismul si responsabilitatea fata de cerintele si exigentele clientilor, dar si atentia deosebita acordata fiecarui proiect in parte au facut din Alex Company un lider pe piata de profil, portofoliul companiei vorbind de la sine despre calitatea serviciilor oferite partenerilor.

Fie ca este vorba despre printuri de mari dimensiuni, bannere, casete luminoase, totemuri, litere volumetrice, tuburi cu gaz spectral, decor auto, copertine, inscriptionari sau confectionari prelate, firma are cel mai bun raport calitate/pret atat la serviciile prestate, cat si la produsele oferite.

Alex Company dispune de cel mai profesional echipament in domeniul industriei publicitare, firma oferindu-le colaboratorilor si clientilor print-uri de mari dimensiuni INDOOR-OUTDOOR de cea mai inalta calitate, comparabile cu imaginile fotografice.

Profesionistii companiei sunt asi in imaginile full-color, printate la rezolutii mari, pe o gama larga de suporturi.

Naturaletea si intensitatea culorilor, cat si rezistenta indelungata a acestora (dureaza 3-5 ani) sunt posibile cu ajutorul echipamentelor de imprimare de cea mai buna calitate, la acestea contribuind si cernelurile pe baza de real-solvent.

Firma le ofera clientilor cele mai bune printuri, la si dimensiuni foarte mari, cu costurile cele mai reduse de pe piata.

Printurile destinate expunerilor exterioare, sunt printuri de mare rezolutie (720 dpi), reprezentative in aplicatiile full color de exterior precum: city light, inscriptionari auto, bannere policromie, casete luminoase cu expunere exterioara. Alex Company confectioneaza printul pe hartie blueback, hartie mata (cu spate albastru), rezistenta la apa si radiatii UV, ideala pentru panotaj exterior de mare rezolutie, durata printului fiind garantata 3 ani fara laminare.

 Firma mai executa print pe mesh, pe autocolant, pe PVC alb lucios, rezistent la apa si radiatii UV si bannere policromie – poliplan alb, mat, rezistent la radiatii UV si apa, ce se poate capsa si coase, imprimarea in policromie facandu-se  pe ambele fete.

O atentie deosebita este acordata si creatiei grafice si DTP, firma Alex Company oferindu-le partenerilor programe avansate de grafica si editare, la cele mai inalte standarde de calitate, de la creatia siglei la definirea elementelor grafice reprezentative (culori si forme), de la creatia sloganului la designul cartii de vizita, al plicurilor, al foilor cu antet ori al mapelor personalizate.

Alex Company exceleaza si in domeniul materialelor publicitare:

 • Creatie grafica pentru fluturasi, pliante, afise, postere, cataloage, etichete, outdoor, ambalaje
 • Machete de presa
 • Carti, reviste
 • Copywriting – transmiterea mesajului publicitar

Cu talent, daruire si pricepere, personalul Alex Company iti garanteaza unicitatea produselor, prin evidentierea si diferentierea lor, dar si un impact special vizual, prin creativitatea fara limite de care dispune.

Suntem deschisi si flexibili, suntem mereu la dispozitia clientilor, negociem costurile creatiilor noastre in functie de anvergura lucrarilor, dar si de complexitatea acestora.

Realizam in timp record grafica deosebita pentru orice produs publicitar de care ai tu nevoie !

Confectionam cele mai bune bannere de pe piata, in cele mai variate moduri :

 • Realizate din Polyplan Blockout Mehler (Germania) 740 grame, printate pe ambele fete.
 • Realizate din Polyplan Frontlit Mehler (Germania) si printate pe o singura fata
 • Printate (Real-Solvent sau Eco-Solvent) pe folii ORACAL/3M.
 • Inscriptionate cu folii autocolante ORACAL seria 451,  intr-o gama de 29 de culori.

Mesh-urile nu reprezinta o problema pentru noi. Le realizam din materiale Super-Mesh Mehler (Germania), 300 grame/mp, la dimensiuni foarte mari, utile pentru acoperirea fatadelor de blocuri, a sediilor de firme, etc. Lucrarile sunt printate cu cerneala Real-Solvent sau Eco-Solvent si au garantii intre 2 – 3 ani.

Oferte speciale avem si pentru productia de autocolante, pe care o putem realiza pe folii autocolante marcile: ORACAL, 3M sauUnifol. Autocolantul realizat de noi  poate fi printat cu cerneala Real-Solvent sau Eco-Solvent, cu garantii intre 2 – 3 ani.

Putem printa pe :

 • Autocolant reflectorizant 3M U.S.A. Clasa I
 • Hartie mata sau lucioasa, 200 grame/mp cu cerneala real-solvent sau eco-solvent, garantie intre 2 – 3 ani.
 • Hartie BlueBack, cu cerneala Real-Solvent, pentru panotaj
 • Folie Film, cu cerneala Eco-Solvent, garantii intre 2- 3 ani
 • Materiale speciale: Canvas, Polyplan reflectorizant, etc.

Copertinele fixe din polyplan reprezinta alte produse de calitate pe care le oferim clientilor. Realizate din polyplan Mehler (Germania) sau Sattler (Austria), cu o garantia de la producatori de 7 ani, acestea pot fi realizate intr-o gama variata de culori, pe schelet metalic din teava rectangulara/patrata. Copertinele pot fi inscriptionate cu folii speciale ORACAL (flexibile) simple sau printate.

Suntem experti si in confectionarea si montarea casetelor luminoase.

Montajul il putem realiza direct pe perete (casete luminoase cu o singura fata luminoasa) sau in consola  (in cazul casetelor luminoase cu ambele fete iluminate).

 1. Casete luminoase stiplex
 • Inscriptionate simpla fata sau dubla fata.
 • Inscriptionate cu: folie translucenta ORACAL/3M/Unifol sau folie printata ORACAL/3M/Unifol – folia translucenta este garantata intre 5 si 7 ani sau 10 ani pentru 3M
 • Stiplex import Germania
 • Cant PVC (simplu/caserat) sau cant Aluminiu
 • Instalatie electrica cu drosere Philips, neoane Philips, startere Philips (pot fi folosite si drosere electronice).
 1. Casete luminoase polyplan:
 • Casetele pot fi inscriptionate simpla fata sau dubla fata.
 • Polyplan printat (cu cerneala Real-Solvent sau Eco –solvent in functie de aplicatie: Indoor sau Outdoor), garantia printului fiind intre 2 – 3 ani
 • Polyplan caserat cu folie translucenta ORACAL/3M sau folie printata ORACAL/3M – folia translucenta este garantata intre 5 si 7 ani sau 10 ani pentru 3M
 • Instalatie electrica cu drosere Philips, neoane Philips, startere Philips (pot fi folosite si drosere electronice).

Casetele luminoase din polyplan au avantajul ca pot avea dimensiuni foarte mari, fara intreruperi de material.

 1. Casete luminoase dibond:
 • Pot fi executate cu decupare realizata la router si incastrari de stiplex
 • Pot fi folosite impreuna cu tuburile cu gaz spectral
 • Se pot folosi impreuna cu stiplex colorat si/sau transparent pentru casete cu litere volumetrice
 • Instalatie electrica cu drosere Philips, neoane Philips, startere Philips (pot fi folosite si drosere electronice)

Casetele luminoase din dibond au un aspect estetic net superior celorlalte tipuri de casete luminoase.

 1. Reclame iluminate cu leduri:
 • Stiplex cu iluminare in cant
 • Reclame cu iluminare in cant
 • Reclamele cu leduri RGB isi pot schimba culoarea in functie de dorinta clientului, fiind comandate din module manuale sau cu telecomanda.

Tot la noi iti poti comanda si litere volumetrice din stiplex:

 • Pot fi iluminate cu leduri (culoare simpla sau RGB). Ledurile RGB isi pot schimba culoarea in functie de dorinta clentilor, fie manual fie printr-o telecomanda
 • Pot fi realizate intr-o gama variata de culori
 • Pot fi realizate cu iluminare in cant sau halou

Litere volumetrice din polistiren:

 • Sunt realizate din polistiren extrudat cu grosimi diferite
 • Culoarea literelor o stabileste clientul
 • Au un strat protector de lac care le prelungeste durata de viata
 • Pot fi folosite in combinatie cu panouri din diferite materiale sau casete luminoase din polyplan.

Panourile publicitare din polyplan, simple sau dubla fata, forex/stiplex, stradale (peoplestopper), in diverse variante si dimensiuni, la cele mai mici preturi si de cea mai buna calitate, le poti comanda doar la noi. Suntem experti si in geamuri sablate, acestea conferind un efect deosebit prin combinarea suprafetelor semimate cu suprafetele transparente. Au un aspect placut, rafinat, confera intimitate filtrand lumina discret si sunt disponibile intr-o varietate de modele. Geamurile sablate reprezinta solutia ideala pentru un interior modern, conferindu-i acestuia multa lumina naturala si creand senzatia de spatiu aerisit.

Totemurile realizate de Alex Company sunt de cea mai buna calitate, cu o forma speciala si realizate din diverse materiale – Plexiglas, aluminiu compozit-dibond decupat pe router si combinat cu elemente din Plexiglas, PVC.

Totemurile pot fi utilizate atat la exterior cat si in interior, fiind amplasate stradal in pozitie verticala, cu iluminare prin sisteme electrice complexe.

Datorita sistemului de amplasare vertical, dar si pentru pozitionarea la nivelul solului, acestea reprezinta o solutie eficienta si eleganta.

Alege pentru afacerea ta liderul, alege Alex Company  – topul publicitatii indoor si outdoor!

 

Similar Articles
Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Ce sunt literele volumetrice? Aceste litere volumetrice sunt una dintre cele mai inovative metode de

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Totemuri sunt repere vizuale de mare importanta pentru o identificare rapida, sigura si precisa in

Avantaje printuri digitale

Avantaje printuri digitale

Este clar ca schimbarile ne guverneaza existenta. Cert este ca fara schimbare nu ar exista

About Author