articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alegerea unui mobilier bucatarie potrivit

Alegerea unui mobilier bucatarie potrivit

🕔11.Sep 2015

Pentru ca amenajarea si alegerea modelului de mobilier bucatarie  sa se transforme intr-o experienta placuta, usoara si distractiva, inainte de a trece propriu-zis la fapte, este nevoie sa cereti sfatul unui specialist in design interior sau sa urmariti cu atentie un ghid de amenajare interioara, existent pe diverse site-uri de profil.

Operatiuni premergatoare alegerii unui mobilier  bucatarie

Inainte de efectuarea cumparaturilor, pentru a nu exista riscul ca modelul de mobilier bucatarie ales de dumneavoastra sa nu se incadreze in spatiul pe care il aveti sau sa nu fie potrivit pentru felul in care este structurat acesta, tineti cont de faptul ca inceperea amenajarii unei bucatarii trebuie sa aiba drept punct de plecare, niste masuratori corect efectuate, cu ajutorul carora sa realizati o schita. Aceasta va va fi foarte utila in momentul in care va trebui sa alegeti ce mobilier  bucatarie doriti si va va ajuta sa folositi la maxim spatiul pe care il aveti la indemana. Tineti cont de absolut orice detaliu, indiferent ca este vorba despre un calorifer, o gura de ventilatie sau un intrerupator, pentru ca acestea trebuie sa faca front comun si sa se integreze perfect in modelul de mobilier bucatarie pe care il veti alege. De asemenea, luati in calcul si dimensiunile usilor si ferestrelor, precum si spatiul necesar pentru deschiderea acestora, pentru a nu a avea o surpiza de final, prin care un corp din modelul de mobilier bucatarie, sa impiedice acest lucru.

Alegeti un mobilier  bucatarie avand in vedere zonele de lucru

Pentru cine nu stie, o bucatarie se poate imparti in trei zone de lucru astfel:

  • Zona pentru gatit – este reprezentata de acel spatiu in care se afal cuptorul, aragazul sau plita.
  • Zona pentru spalat – este reprezentata de locul in care se pozitioneaza masina de spalat vase (si/sau rufe) si, bineinteles chiuveta.
  • Zona pentru depozitat – este zona in care se gaseste frigiderul si/sau lada frigorifica.

O respectare cu strictete a acestor zone, se dovedeste de cele mai multe ori foarte eficienta in momentul in care trebuie sa alegeti un mobilier bucatarie potrivit, insa prezinta si un mare dezavantaj, reprezentat de spatiul de care aveti nevoie.

In cazul in care dispuneti de o bucatarie de apartament, o planificare buna a spatiului si un mobilier bucatarie pe masura va pot face bucataria un spatiu extrem de functional si practic.

In legatura cu alegerea unui model de mobilier bucatarie de la www.Mobila-usi-ferestre.ro , trebuie precizat faptul ca acest lucru se face in conformitate cu dorintele, spatiul avut la dispozitie si buget. Aveti posibilitatea sa mizati pe un mobilier bucatarie in linie, in cazul in care doriti si puteti sa asezati totul pe un singur perete. Daca aceasta varianta de amenajare nu va surade, puteti sa incercati sa va amenajati bucataria sub forma de L. Amenajata in aceasta forma, bucataria dumneavoastra va fi una foarte practica si este cea mai potrivita varianta de amenajare pentru cazul in care alegeti un mobilier bucatarie care este prevazut cu o masa sau insula in mijloc.

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa