articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

🕔04.Jul 2018

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce am strins suma necesara de bani, pentru procurarea auto moto, trebuie sa atragem atentia la citiva factori inainte de a procura. Mai intii de toate trebuie sa stabilim in ce scopuri vom folosi auto moto , daca pentru oras, avem nevoie de economie in combustibil, daca pentru calatorii, avem nevoie de comfort. Din salon sau de pe mina a doua, decidem singuri, la fel ca si bugetul nostru pentru procurare. Inainte de cumparare, sa nu uitam de taxele care vor fi aplicate pentru drum, pentru asigurarea medicala si insasi intretinerea auto moto.

Pasii in timpul cumpararii auto moto de pe mina a doua

Odata ce am ales citeva variante de auto moto , trebuie sa-l controlam in diferite faze. Un control la service auto ar arata partile negative si defectiunele tehnice. Nu trebuie sa ne lasam dusi doar de exteriorul masinei, dar si de interior. Multi vinzatori auto moto au placerea de a da kilometrajul inapoi, pentru a putea vinde mai usor sau chiar mai scump, astfel pacalindu-i pe oameni. Dar odata ce ati facut controlul general la service auto, acest lucru se poate usor de observat. Sa fiti atenti ca vehiculele sa nu fie avariate, puteti controla acest lucru cu un instrument special care masoara unghiurile exacte al metalului sau vopseaua. In caz ca automobilul a fost avariat, si airbagul a iesit, odata ce a fost renovat si vehiculul nu a fost dotat cu airbag, viata soferului si pasagerilor se afla in pericol,in caz de accident si din cauza defectiunile tehnice. Alte recomandari ar fi: Căutarea urmelor de rugina pe exteriorul auto moto, deoarece aceasta este un semn al uzurii metalului din care e facut vehiculul. Verifica partea electronica a vehiculului: stopurile și farurile, se poate de observat dupa codul lor, daca el difera inseamna ca ele au fost inlocuite, un indiciu al unui accident sau lovituri. Uzura pedalelor, volanului, cutiei de viteze, a scaunelor, a discurilor de frina sau covoraselor este un indiciu al vechimii sau folosirea indelungata a vehiculului. Un pas important in achizitionarea auto moto, este test drive-ul. Dupa ce analizezi partea exterioara si interioara a vehiculului, test drive-ul iti arata comportamentul vehiculului in mers, trebuie de controlat functionalitatea pedalelor, ambreiajului, motorului, suspensiile si modul in care se schimba vitezele. Gazul de esapament negru sau alb-albastrui, este un indiciu negativ care indica consumul exagerat al uleiului sau din alte motive tehnice. Actele masinei este la fel un factor important in achizitionare, ele trebuie sa fie valabile.

Recomandari pentru cumparatorii auto moto

Dupa ce ati efectuat controlurile de mai sus, urmatorul pas este legalizarea automobilului prin contractul de vinzare-cumparare a auto moto , achitarea tuturor taxelor necesare inclusiv taxele de drum, taxele pentru asigurarea medicala si certificatul de inmatriculare al vehiculului. Alegerea unui vehicul bun este in miinele voastre, sa aveti grija la pasii de mai sus, nu va lasati pacaliti de cumparatorii falsi care vor sa faca bani pe seama voastra!

Similar Articles
Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din

Tractari auto Brasov-preturi mici

Tractari auto Brasov-preturi mici

Uram cu totii acel moment cand ramanem cu masina undeva pe drum si asta nu