articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege tunurile de stins incendii Industrial Cruman!

Alege tunurile de stins incendii Industrial Cruman!

🕔20.Feb 2014

Incendiile fac parte din categoria incidentelor ce pot deveni adevarate catastrofe in cazul in care nu sunt prevenite sau nu sunt luate toate masurile necesare pentru a putea fi stinse inca din primele momente. In caz contrar, incendiile duc atat la pierderi materiale cat si la pierderi umane; un astfel de eveniment ii poate marca pe viata pe toti cei care au avut ghinionul de a se afla in apropierea lui. Pentru a stinge incendiile inca din faza incipienta, trebuie sa te asiguri ca spatiul in care locuiesti (sau in care lucrezi) are toate dotarile necesare in acest scop. In cazul in care cauti solutii eficiente pentru stingerea incendiilor, iti recomandam tunurile de stins incendii comercializate de compania Industrial Cruman!

 Tunurile de stins incendii Industrial Cruman

Aceste echipamente utilizate in stingerea incendiilor pot fi de mai multe tipuri:

–         Tunuri de stins incendii fixe

–         Tunuri de stins incendii mobile

–         Tunuri de stins incendii portabile

Tunurile de stins incendii sunt extrem de eficiente in cazurile in care presiunea apei este foarte mare, iar acest aspect nu permite controlarea unui furtun de apa obisnuit. Acestea pot utiliza ca si agent de stingere a flacarilor atat apa, cat si spuma; prin urmare, sunt echipamentele ideale in cazul in care este necesara stingerea rapida a unui incendiu de proportii mari. Un alt avantaj al tunurilor de stins incendii este facilitatea in momentul manevrarii; in urma unei singure interventii, incendiul va fi stins, acestea putand fi manevrate fie pe orizontala, fie pe verticala.

Sistemele de stingere cu tunuri sunt ideale pentru spatiile in care se afla mai multe cladiri, functionand dupa acelasi principiu ca si sistemele de stingere cu hidranti de apa; singura diferenta este ca, in loc de hidranti, se vor utiliza tunuri instalate la retea. Acestea obtin rezultate extrem de rapid, avand in structura lor duze de mare viteza instalate la capatul tevii; datorita acestei dotari, fluxul de apa va fi usor de orientat iar jetul de apa va putea fi proiectat la o distanta de peste 30 de metri (aspect care va asigura protectia persoanelor responsabile cu stingerea incendiilor). Sistemul de stingere cu tunuri are urmatoarele compomente: tunurile de stingere, rezera de apa, grupul de pompare si inelul de apa cu tunuri.

Dupa cum am precizat mai sus, sistemele de stingere cu tunuri pot functiona si cu spuma pe post de agent de stingere a incendiului; in acest caz, fiecare tun este cu autoinductie si are in structura sa separat un container cu spuma. In rest, sistemul are aceleasi componente, inclusiv acelasi tip de statie de pompare ca si in cazul tunurilor de stingere a incendiilor cu apa.

Compania Industrial Cruman are peste 20 de ani de experienta in domeniul ingineriei de mentenanta, dar si in domeniul reparatiilor industriale. In ceea ce priveste stingerea incendiilor, pe langa sistemele de stingere cu tunuri, compania noastra iti pune la dispozitie o gama vasta de solutii, printre care: instalatii de stingere cu spuma, instalatii de stingere cu Inergen, instalatii de stingere cu FM 200 si Novec, instalatii de stingere cu CO2, instalatii de stingere cu sprinklere, instalatii de stingere cu apa pulverizata, instalatii de stingere cu pulbere si multe altele.

Alege tunuri de stins incendii Industrial Cruman! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza platforma web a companiei : www.cruman.ro !

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in