articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege tigara electronica si renuntatul la fumat nu ti se va mai parea un cosmar!

Alege tigara electronica si renuntatul la fumat nu ti se va mai parea un cosmar!

🕔13.Jul 2015

tigara-electronica-liqua-q-vaping-pen-500x500Tigara electronica este un dispozitiv de tip “pen”,  folosit ca alternativa la tigara clasica in lupta pe care multe persoane o dau pentru a renunta la viciul fumatului. Bazata pe micro-tehnologia electronica, aceasta functioneaza fara foc, flacara, ardere, ceea ce inseamna ca utilizatorul inhaleaza numai nicotina, nu si celelalte substante din componenta tigarii clasice (gudron, benzen, arsenic, formaldehida, acetona, acid cianhidric, mercur, etc), considerate a fi cancerigene.

Desi controversata, chiar anumiti medici considerand ca tigara electronica nu este cu mult mai putin nociva decat cea clasica, aceasta a capatat rapid “popularitate”, in special in randul tinerilor, care apreciaza ca dependenta de nicotina le este satisfacuta pe deplin, scapand in acelasi timp si de mirosul neplacut al tigarii clasice.

VapShop, distribuitor tigari electronice originale

Este important sa tii seama de faptul ca o tigara electronica poate fi folosita cu rezultate excelente numai daca are componente de cea mai buna calitate (baterie, atomizor, lichid). Cu alte cuvinte, nu da banii pe dispozitive ieftine, pe care le gasesti la orice colt de strada, pentru ca o sa ajungi la concluzia eronata ca tigara  electronica “nu e buna de nimic” si nu te-a ajutat in niciun fel sa renunti la fumat.

Consulta oferta unui distribuitor  de incredere, cum este vapshop.ro, si alege tigara electronica potrivita pentru tine, in functie de “cat de viciat” esti: cat este vorba de dependenta de nicotina sau nevoie de socializare alaturi de persoane cu acelasi obicei, tic, aprindere involuntara a tigarii atunci cand lucrezi in fata calculatorului sau esti stresat, alte aspecte asemanatoare.

VapShop –  tigari electronice TGO, eGo si EVOD

VapShop comercializeaza trei categorii de tigari electronice – Premium, eGo si EVOD –  dispnobile in mai multe variante.

Premium – tigari produse de Aspire, Joyetech, Kangertech, Eleaf. Se remarca modelul de tigara electronica Kanger EMOW Mega, cu baterie performanta, voltaj variabil, atomizor de 2,8 ml si o rezistenta dubla. Fluxul de aer inhalat poate fi reglat in 5 trepte, tigara fiind ideala atat pentru incepatori cat si pentru cei experimentati.

eGo, variantele de 1100mAh si 1300mAh, se remarca prin pretul fara concurenta, fiind dotate cu baterie care, odata incarcata, permite 1.200 de inhalari. Pentru o autonomie cat mai mare, bateriile Ego folosesc tehnologia litium-polimer.

EVOD este cea mai apreciata tigara electronica de pe piata, avand clearomizorul imbunatatit astfel incat nicotina lichida sa nu se poata scurge in timpul utilizarii. De asemenea, bateria rezista indeajuns de mult incat sa poti beneficia de vaporii acesteia ori de cate ori doresti, fara a fi necesar sa tii prea mult timp tigara la incarcat.

Clearomizorul EVOD, produs de inginerii Sailebao Tech, nu necesita cartus reincarcabil, iar aroma este cel mai bine evidentiata comparativ cu modelele similare. Puterea acumulatorului de 1100 mAh permite producerea a peste 1.000 de fumuri. Acest model confera o vaporizare ridicata, pastrand aroma nicotinei lichide cat mai aproape de cea a tigarii normale, iar bateria foloseste un sistem de conservare a energiei pentru a eficientiza consumul.

Apeland la VapShop, sansele de a renunta la fumat sunt considerabile, fiindu-ti oferite dispozitive 100% originale si de calitate, la preturi variate, accesibile. Echipa magazinului este formata din personal specializat in domeniu, in masura sa te ajute sa renunti la viciul cu care te lupti de ani de zile.