articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege tahografe digitale de la Fomco Prodimpex si afacerea ta va merge ca pe roate!

Alege tahografe digitale de la Fomco Prodimpex si afacerea ta va merge ca pe roate!

🕔26.Jan 2015

Detii o afacere in domeniul transporturilor si vrei sa fii mereu informat cu privire la cursele soferilor tai? Accidentele tot mai dese din trafic te fac sa iti echipezi flota auto cu dispozitive care sa furnizeze detalii importante in momentul unui posibil impact? Pentru toate acestea si multe altele, Fomco Prodimpex iti pune la dispozitie tahografe digitale, instrumente extrem de folositoare atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice. Avand in vedere faptul ca noile autovehicule fabricate vor fi echipate cu tahografe digitale conform legii din 2006, este indicat sa iti achizitionezi si tu aceste dispozitive pentru masina sau masinile tale.

Ce rol joaca aceste tahografe digitale dupa ce au fost montate pe autovehicule?

Pentru inceput, trebuie sa stii ca aceste tahografe digitale fac trimitere la echipamentele electronice de control care inregistreaza anumite date referitoare la cursa care este efectuata si la timpii alocati activitatii de sofat. Se recomanda instalarea lor in cazul in care detii o companie de transporturi pentru cursele lungi sau esti o persoana autorizata care circula pe distante lungi. Prin urmare, aceste dispozitive nu ar trebui sa lipseasca din masinile care asigura servicii de transport persoane si marfa.

Sunt mai multe beneficii de care te poti bucura odata ce ai optat pentru tahografe digitale. Printre cele mai importante se numara cresterea nivelului de siguranta in trafic: trebuie sa tii cont ca tahografele inregistreaza date cu privire la depasirile de viteza si franarile bruste si in urma acestei inregistrari, vor rezulta detalii cu privire la activitatea ta de sofer. Informatiile citite de tahograf provin de la cutia de viteze sau de la computerul de bord, pot fi stocate o perioada de cel putin 365 de zile si pot fi printate pe hartie cu banda. In acest fel, se va sti cine va fi vinovat in cazul unui impact in trafic.

Toate aceste tahografe digitale se monteaza in interiorul masinii si sunt extrem de usor de folosit multumita interfetei intuitive. Un alt aspect important tine de faptul ca inregistrarea datelor cu tahograful se poate realiza si in conditiile in care este intrerupta alimentarea de la bateria autovehicului. Iar printre datele inregistrate, se numara si timpul de repaus si durata de condus a celor de la volan. Astfel, se poate deduce daca soferul a respectat perioada de odihna si nu a fost vorba despre o suprasolicitare. Fii sigur ca tahografele digitale monitorizeaza cu exactitate toata actiunea unui sofer.

Pentru tahografe digitale, adreseaza-te celor de la Fomco Prodimpex!

Compania Fomco Prodimpex se ocupa cu comercializarea de dispozitive precum tahografe digitale, tahografe modulare, tahografe analogice, piese de schimb, accesorii furnizand si servicii de montare, instalare, verificare, reparatii etc. Pe langa aceste tahografe, poti opta si pentru limitatoare de viteza, instalatii de climatizare auto, anvelope, statii radio CB, sisteme GPS etc, intr-un cuvant de tot ce este necesar pentru siguranta si confortul tau in timpul in care te afli la volan. Pentru a intra in posesia acestor produse si pentru a fi la curent cu promotiile oferite de Fomco Prodimpex, acceseaza site-ul companiei.

Fomco Prodimpex iti pune la dispozitie tahografe digitale la preturi excelente!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică