articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege siguranta cu producatorii de ignifuganti Mopeka Impex!

Alege siguranta cu producatorii de ignifuganti Mopeka Impex!

🕔30.Oct 2013

Casele construite din lemn incep sa fie o optiune pentru tot mai multe persoane, datorita pretului redus al materialelor, al timpului scurt in care se realizeaza lucrarile, al costurilor reduse pentru incalzire si altor avantaje. Cu toate acestea, inainte sa optezi pentru construirea unei case din lemn, este foarte important sa fii la curent nu numai cu partile pune, ci si cu dezavantajele. Lemnul, desi este un material ieftin si eficient cand vine vorba de incalzire sau rezistenta, este vulnerabil in cazul unui incendiu sau al atacului cariilor.

Ce poti face pentru a te asigura ca vei fi protejat in totalitate intr-o casa construita din lemn? Procedeul prin care poti sa protejezi atat lemnul, cat si alte materiale (derivate ale lemnului, materiale textile) se numeste ignifugare.

Ce este ignifugarea?

Ignifugarea este un proces care presupune tratarea materialelor cu anumite substante ce au rolul de a intarzia aprinderea sau (in cazul in care incendiul are loc déjà) pot reduce viteza de intindere a focului. In ambele cazuri, vei avea ocazia sa te salvezi atat pe tine, cat si pe cei din jur, iar in cazul in care se va ctiona cu promptitudine pentru stingerea incendiului nu vei intampina pagube prea mari.

Care sunt avantajele ignifugarii?

In primul rand, te vei simti mult mai in siguranta stiind ca esti protejat impotriva incendiilor. Datorita procesului de ignifugare, vei putea localiza incendiului inca din prima etapa si vei putea lua masuri pentru ca acesta sa nu se transforme intr-un incident de proportii (in cazul in care lemnul nu este tratat, arderea lui se realizeaza cu o viteza atat de mare, incat singurul lucru care iti mai ramane de facut este sa te indepartezi cat mai repede de foc ).

In al doilea rand, vei scapa de problema daunatorilor. Cariile de lemn pot fi gasite atat in foioase, cat si in conifer, sunt active pe toata perioada anului si pot distruge nu doar mobila, ci si punctele importante de sustinere ale casei ( cum ar fi grinzile ). Apeland la produsele de ignifugare, vei asigura protectia contra cariilor, nefiind nevoit sa apelezi si la alte produse contra-insectelor.

Mopeka Impex recomanda ca ignifugarea sa fie realizata atat in cazul unei constructii noi, cat si in cazul unei constructii unde ignifugarea s-a realizat cu prea mult timp in urma pentru a mai putea fi eficienta. Ignifugarea poate fi realizata si in cazul constructiilor provizorii cu risc de incendiu (cum ar fi depozitele) dar si pentru o singura parte a constructiei ( in cazul tavanelor false).

Compania Mopeka Impex iti sta la dispozitie pentru ca tu si cei din jurul tau sa va simtiti in siguranta! Alege producatorii de ignifuganti Mopeka Impex pentru a avea parte de servicii realizate cu promptitudine si eficienta si produse de calitate. Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a studia gama larga de produse, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau contacteaza-ne utilizand datele de mai jos:

Tel./Fax:
0256 293 200
0256 293 201

Departament aprovizionare
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament contabilitate
– Rodica NOVAC – 0740 422625

Departament vanzari
– Daniel CRAMBA – 0737 530308

Departament logistica
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament marketing
– Mariana VUSCAN – 0748 110818

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca