articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege MDF curbat la comanda si fii in pas cu moda amenajarilor interioare!

Alege MDF curbat la comanda si fii in pas cu moda amenajarilor interioare!

🕔10.Feb 2016

MDF curbat la comanda este un produs foarte cautat de catre producatorii de mobilier la comanda precum bucatarii, insule pentru bucatarii, mobila de living, mese, paturi sau tablii avand forma rotunda. Acesta este de o eleganta deosebita, poate avea orice culoare a paletarului RAL, lucios sau mat, un design impecabil si, nu in ultimul rand, o rezistenta aparte chiar si in mediile umede din bai si bucatarii.

Despre MDF curbat la comanda si mobilierul curbat

 

MDF curbat la comanda este un produs destinat producatorilor de mobilier modern din tara noastra pentru a satisface astfel cererea venita din partea clientilor de mobilier curbat. Dar ce este si cum arata mobilierul curbat?

Inainte de toate trebuie sa stii ca moda in amenajarile interioare este extrem de schimbatoare. De la an la an se schimba tendintele si este chiar dificil sa le anticipezi astfel incat sa-ti amenajezi o locuinta mereu in tendinte. Din acest motiv nu ar fi rau sa achizitionezi macar cateva obiecte de mobilier ce pot supravietui trecerii timpului.

Astfel, amintim de celebrele scaune din lemn curbat. Primele au fost realizate de catre Michael Thonet in anul 1850. Erau usoare, durabile si de o rara finete si eleganta, simple dar cu mult bun gust. Astazi aceste scaune se mai gasesc in casele elegante si in cafenelele din Paris.

Insa moda a preluat ideea de la aceste scaune din lemn curbat si s-a ajuns astfel la mobilier curbat accesorizat cu MDF lucios in nuante vii, vibrante, moderne. Daca pana nu demult PAL-ul si MDF-ul erau materiale limitate, a tazi acestea se pot folosi la fel de bine ca lemnul masiv pentu realizarea de mobilier curbat.

Placile de MDF sunt curbate de catre specaialisti, apoi sunt infoliate. Costurile de productie sunt totusi destul de piperate. De ce? Deoarece se folosesc utilaje costisitoare cat si costuri de productie care si ele sunt foarte mari in cazul unui MDF curbat la comanda.

Cert este ca aceste mobile sunt cu adevarat spectaculoase. Inchipuie-ti mobila de bucatarie cu o insula din MDF curbat, o combinatie de alb si rosu. Da, este cu adevarat splendida!

MDF curbat la comanda de la Next Front

 

Pentru MDF curbat la comanda nu trebuie sa iei legatura decat cu Next Front din Bucuresti, o companie ce produce aceste accesorii si le comercializeaza in toata tara.

Dupa ce sunt curbate, piesele din MDF sunt vopsite in orice nuanta a paletarului RAL – NCS exact dupa indicatiile clientului. Se pot face la comanda si piese atipice, insa maximul dimensiunional nu poate depasi H 800 mm x L 1200 mm si varianta H 1600 mm x L 600 mm.

Fronturile din MDF curbat au o grosime de la 9 mm la 40 mm, raza minima de curbare fiind de 160 mm. Unde se pot folosi aceste fronturi curbate? Pentru realizarea de mobilier la comanda de bucatarie, insule pentru bucatarii facute la rotund sau in forma de “S”, lonjeroane de pat si tablii, mobila de living, mese de living, dar si orice alt gen de mobilier rotund ce se doreste a fi cat mai modern.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege MDF curbat la comanda de la curbat.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele curbat.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-242.626 sau trimite e-mail pe adresa office@nextfront.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa