articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege ferestre mansarda Roto Bistrita Nasaud si nu vei fi dezamagit!

Alege ferestre mansarda Roto Bistrita Nasaud si nu vei fi dezamagit!

🕔26.Aug 2016

Pentru ferestre mansarda Roto Bistrita Nasaud nu trebuie sa-ti indrepti pasii prea departe. Aceste ferestre “german made” iti sunt puse la dispozitie prin intermediul Vindevi Construct din Mures care din 2008 a devenit distribuitor autorizat Roto pentru comercializarea ferestrelor de mansarda in toata tara.

Ferestre mansarda Roto Bistrita Nasaud, calitate “made in Germany”

Ferestre mansarda Roto Bistrita Nasaud sunt gandite special pentru tine si necesitatile tale, deoarece Roto urmareste ca intre filozofia clientului si gama de ferestre pentru mansarda pe care i le pune la dispozitie sa fie o legatura foarte stransa: performanta in parametrii, designul profesional si calitatea Premium.

Roto are un principiu extrem de sanatos atunci cand vine vorba despre ferestre mansarda Roto Bistrita Nasaud: sa ofere mai multa libertate, insa  in aceeasi masura si mai mult confort. Acest principiu Roto il respira, traieste dupa el si actioneaza in permanenta pentru tine, astfel incat tu, clientul, sa fii mereu multumit de produsele sale.

Ce fel de ferestre mansarda gasesti la Roto? De la ferestre manuale pana la ferestrele electrice indiferent de tipul de acoperis pe care-l are casa ta – tigla, sindrila bituminoasa sau tigla metalica. Cert este ca toate produsele Roto sunt de calitate, calitate “made in Germany”. Acestea au la baza materiale de calitate superioara, rezistenta si longevitate, sunt produse extrem de testate inainte de a parasi fabrica si a ajunge la clienti respectandu-se normativele DIN.

De ce ferestre mansarda Roto Bistrita Nasaud?

Te intrebi de ce sa alegi ferestre mansarda Roto Bistrita Nasaud? Deoarece acestea aduna mai multe avantaje:

  1. Roto face din increderea pe care i-o ofera clientul un principiu calauzitor;
  2. Materialul din care sunt confectionate ferstrele de mansarda semnate Roto primesc cate 15 ani de garantie. Daca sticla se sparge din cauza grindinei, daca feroneria se deformeaza sau daca rama de plastic se sparge la solicitari, Roto iti ofera garantie, asa ceva este imposibil;
  3. Durata medie de utilizare a ferestrelor este de 25 de ani termenul incepand imediat dupa livrare;
  4. Indiferent de tara in care au fost fabricate produsele Roto, daca au inscriptionat termenul “german made” ele au valabilitate in intreaga lume;
  5. Ferestrele sunt atent verificate conform exigentelor germane, tocmai datorita acestui criteriu, Roto isi castiga clientii;
  6. Calitatea serviciilor Roto este si ea “german made”;
  7. Angajatii Roto sunt scolarizati in mod continuu, informatiile ajungand astfel la clientii Roto;
  8. Procesul de vanzare pentru Roto nu se incheie in momentul livrarii;
  9. Livrarile se fac peste tot in lume, punctual si la timp, echipa Roto te va ghida inspre cea mai buna alegere;
  10. Roto are nenumarati parteneri, inclusiv in Romania, si astfel produsele Roto ajung la clienti mult mai usor si mai rapid.

Astfel, daca ferestrele de mansarda Roto te-au convins, Vindevi Construct din Mures este partenerul potrivit, distribuitorul care-ti aduce acasa ferestrele comandate, modele diferite, cu 3 geamuri, cu sau fara izolatie, cu garantie. Acestea sunt din PVC sau lemn, sunt articulate in treimea superioara, au articulatie mediana sau dubla articulatie.

Pentru informatii suplimentare in legatura cu ferestrele de mansarda Roto, ia legatura cu specialistii Vindevi Construct, acestia te vor ghida inspre cea mai buna alegere.