articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege Evo Horeca ca furnizor de mobilier restaurante!

Alege Evo Horeca ca furnizor de mobilier restaurante!

🕔27.Feb 2015

Un restaurant elegant si rafinat va atrage intotdeauna clientii prin atmosfera primitoare pe care o degaja. Un aspect estetic deosebit, extrem de important in marketing-ul unei afaceri de acest gen, poate fi usor obtinut daca se apeleaza la piese mobilier restaurante adecvate, de calitate, alese in tonul general al ambientului, si completate cu o suita de accesorii pe masura: fete de masa impecabile, tacamuri si pahare curate, aranjamente discrete (florale sau cu lumanari parfumate), o iluminare corespunzatoare si o muzica buna de fundal.

Evo Horeca – furnizor mobilier restaurante 

In calitate de producator si importator, Evo Horeca pune la dispozitia clientilor interesati o gama variata de obiecte mobilier restaurante (canapele, fotolii, mese, scaune etc), precum si accesoriile necesare amenajarii unei locatii de acest gen: stalpi delimitare evenimente, inele de perete, huse pentru scaune, fete de mese, corpuri de iluminat si console gheridoane.

Scaunele din gama mobilier restaurante sunt confectionate din lemn masiv de fag sau de stejar, tapitate cu materiale de cea mai buna calitate, imitatie piele sau piele naturala, catifea, stofa, microfibra, in printuri si culori diverse, usor de asortat oricarui interior. Designul scaunelor poate fi clasic, contemporan, modern, eclectic, rustic sau traditional, in functie de specificul restaurantului.

La realizarea meselor din gama mobilier restaurante se foloseste de asemenea lemn masiv de brad sau de fag, blatul putand fi confectionat si din MDF sau sticla. In functie de preferinte, mesele pot avea forma patrata, dreptunghiulara, ovala, rotunda sau un design special, fiind sustinute pe baza cu doua sau patru picioare, ori pe picior central.

O alta categorie o reprezinta mesele din platic (polipropilena) cu blat de sticla opaca, oferind spatiilor o energie vibranta. Acestea poarta semnatura unor designeri internationali celebri (Anki Gneib, Guglielmo Berchicci, Aksu, Suardi) sunt stabile si rezistente, fiind realizate cu ajutorul unei tehnologii de turnare prin rotatie. Incanta privirea prin formele si modelele atipice, cateva exemple in acest sens fiind: masa din plastic Coccode, cu blat in forma unui ou, masa ED, cu forma conica a piciorului sau mesele inaltate PEAK 80/H120.

De ce sa alegi mobilier restaurante de la Evo Horeca?

Poate ce cea mai buna recomandare de a alege mobilier restaurante de la Evo Horeca vine din faptul ca solutiile acestei companii au fost deja implementate in peste 400 de proiecte de amenajari, din Bucuresti si din tara. Produsele pot fi achizitionate din cadrul magazinului online www.evohoreca.ro, avand la dispozitie o gama extrem de variata de modele. Transportul este gratuit oriunde in tara la comenzi a caror valoare depaseste 10.000 lei cu TVA inclus, si gratuit indiferent de valoare in Bucuresti si in Ilfov. La cerere, echipa Evo Horeca se ocupa si de montarea pieselor de mobilier in spatiile indicate.

Un alt mare avantaj este ca Evo Horeca realizeaza si la comanda piese mobilier restaurante pentru cei care nu au gasit in portofoliul de produse aflate pe stoc exact modelele dorite.

Cu Evo Horeca ai garantia gasirii mobilei si accesoriilor care vor satisface cu succes cerintele tale in materie de design, confort, aspect si finisaje, calitatea fiind dovedita de certificatele ISO 9001 obtinute in acest sens.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se