articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alcoolteste moderne de la Hoba Ecologic Air System

Alcoolteste moderne de la Hoba Ecologic Air System

🕔25.May 2014

Hoba Ecologic Air System furnizeaza diverse modele de alcoolteste. Acestea furnizeaza informatii despre alcoolemia unei persoane. Ele sunt utilizate pentru determinarea continutului de alcool in sange, iar metoda cea mai frecvent folosita este masurarea alcoolemiei din aerul expirat. In acest scop, alcooltestele sunt ideale.

Daca ai nevoie de alcoolteste performante, iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele comercializate de catre firma Hoba Ecologic Air System.

Alcoolteste – ce este alcoolemia?

 

Continutul de alcool in sange este termenul medical folosit pentru masurarea alcoolemiei si este cunoscut si sub numele de concentratia de alcool in sange. Acesta poate fi aratat ca procent per volum sau de masa sau o combinatie a celor doua.

Continutul de alcool in sange de 0,10% reprezinta 1 gram de alcool la 1000 de grame de sange. Acest lucru inseamna 0.1 grame de alcool la 100 de mililitri de sange. In unele zone ale globului, concentratia de alcool in sange este masurata in grame de alcool la 1 litru de sange (g/1000 ml).

Exista o variatie mare in fiziologia fiecarui individ la nivelul de toleranta privind efectele alcoolului. Masura intoxicatiei variaza in functie de greutatea corporala, procentul de grasime si sex. De aici se trage concluzia ca numarul de bauturi consumate de o persoana nu este cel mai exact indicator al nivelului de intoxicare. Dar concentratia de alcool in sange realizeaza un etalon standard pentru a compara intoxicarea persoanelor fizice din cauza consumului de alcool.

Alcoolteste – cum se detemina alcoolemia?

 

Concentratia de alcool in sange se determina prin efectuarea unor teste de laborator, teste deosebit de sigure.

Insa pentru investigatii rapide nu este rezonabil sa se efectueze teste de sange, caci alcoolemia poate fi aflata prin masurarea concentratiei de alcool din aerul expirat, folosind un instrument cunoscut sub numele de alcooltest.

Un alcooltest estimeaza procentul de alcool in aerul expirat, intrucat alcoolul isi mentine echilibrul in tot corpul odata ce a fost ingerat, datorita afinitatii mari fata de apa.

Alcoolteste – ce sunt acestea?

 

Alcooltestul este un tester electronic de alcoolemie. El este prevazut cu un ecran LCD pe care se afiseaza alcoolemia masurata. Alcooltestul masoara si afiseaza concentratia de alcool din sangele unei persoane prin simpla suflare asupra senzorului.

Acest aparat este destinat, in special, sectoarelor de activitate care presupun un control al alcoolemiei la intrarea in serviciu, soferilor care vor sa stie daca se pot urca la volan si in societatile comerciale care isi doresc sa impuna o disciplina stricta a muncii in ceea ce priveste alcoolul.

Alcooltestul poate fi folosit in conditii de igiena totala de mai multe persoane deoarece nu se intra in contact direct cu utilizatorul.

Alcoolteste – functii indeplinite

 

 Alcooltestul masoara si afiseaza concentratia de alcool in sange prin suflare asupra senzorului;

 Este destinat sectoarelor de activitate care presupun un control strict al alcoolemiei;

 Alcooltestul inglobeaza o tehnologie avansata bazata pe semiconductori de gaze;

 Determina nivelul alcoolemiei doar cu o mostra de respiratie;

 Este simplu si usor de folosit;

 Functii multiple precum: ceas, alarma, termometru.

Apeland la produsele comercializate de catre firma Hoba Ecologic Air System vei beneficia din plin de avantajele acestor produse moderne. Alcooltestele companiei sunt usor de manevrat, se pot folosi de nenumarate ori si iti ofera avantajul afisarii in timp scurt al alcoolemiei in cazul in care ea exista.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege alcoolteste de la Hoba Ecologic Air System. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Hoba Ecologic Air System? Pentru detalii, suna la numarul 0257-255.220, 0729-282.222 sau 0729-294.545.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Pentru o gama variata de comprese nesterile, apeleaza cu incredre la Hufmed!

Pentru o gama variata de comprese nesterile, apeleaza cu incredre la Hufmed!

  Indiferent ca este vorda de o simpla julitura sau o rana mai grava, acestea trebuie

Farmacia naturii, produse naturiste potenta

Farmacia naturii, produse naturiste potenta

  Natura este cea mai buna farmacie, oferind plante si fructe care au proprietati magice pentru

Laptele demachiant Pell Amar Cosmetics – Produs indispensabil unei femei!

Laptele demachiant Pell Amar Cosmetics – Produs indispensabil unei femei!

Toata lumea stie sau ar trebui sa stie cat de importanta este demachierea. De aceasta

Farmacia Rodia – expertul sanatatii tale

Farmacia Rodia – expertul sanatatii tale

Acum ca se apropie iarna cu pasi inceti, dar siguri, ti-e groaza numai gandindu-te ca

About Author