articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Akkord Group – Daca aveti nevoie de grosimetre mecanice si digitale pentru masurat!

Akkord Group – Daca aveti nevoie de grosimetre mecanice si digitale pentru masurat!

🕔11.Dec 2013

Sectorul industrial a cunoscut o dezvoltare remarcabila in ultimii ani. Acest lucru s-a datorat inovatiilor din domeniul tehnologic, care au permis aparitia pe piata a diferitelor materiale pentru constructii, a diferitelor utilaje, precum si a gamei foarte diversificate de aparate menite sa manevreze aceste doua categorii anterioare. Unul dintre aceste aparate de ultima generatie este si grosimetrul. Dupa cum probabil va dati seama din denumirea sa, acesta este un aparat dedicat masurarii grosimilor. Din dorinta de a va oferi o gama larga de produse pentru sectorul industrial, de la scule pana la consumabile pentru acestea, firma Akkord Group din Sibiu va pune la dispozitie grosimetrele de masurat mecanice si digitale.

In ceea ce priveste prima categorie de grosimetre, cele mecanice, acestea sunt dispozitive cu ajutorul carora este masurata grosimea pieselor, precum si a diferitelor materiale. Din oferta de grosimetre mecanice pe care Akkord Group le comercializeaza intalnim 4 modele de astfel de aparate, din care puteti sa-l alegeti pe acela care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Daca vorbim de tipul de grosimetrul analog marca Kaefer, trebuie sa spunem ca acesta este prevazut cu un cadru metalic de tip potcoava, cu o adancime cuprinsa intre 50 si 400mm. Indicatorul are o rezolutie de 0.01mm sau 0.001mm. Grosimetrul cu prindere rapida si parghie are in componenta un ceas analog ce are rezolutia de 0.01mm, si 2 talere. Domeniul de masurare este de 0-10mm, in timp ce adancimea acesteia de 30mm. Din categoria grosimetrelor mecanice mai face parte si grosimetrul utilizat in procesul de masurare al diferitelor tipuri de folii (stretch, de polietilena), fire, sau cabluri, specifice fluxului de productie, precum si grosimetrul pentru masurarea tablei cutate, si in general a materialelor caracterizate de suprafete concave sau convexe.

In cazul in care doriti o afisare digitala a rezultatelor obtinute in urma procesului de masurare al grosimii pieselor sau altor elemente de acest gen, Akkord Group va pune la dispozitie asa-numitele grosimetre digitale. Diferenta dintre cele doua consta in modul in care sunt redate rezultatele. Din oferta de grosimetre digitale se numara si grosimetrul digital marca Kaefer. Domeniul de masura al acestuia este de 0-50mm, in timp ce adancimea de masurare de 50-400mm si rezolutia de afisaj de 0.001mm. In functie de criterii precum aplicatia si duritatea ce caracterizeaza materialul, grosimetrul digital este livrat cu talere de masura de dimensiuni si rezistente diferite.

In afara de aceste grosimetre de masurat digitale si mecanice, Akkord Group va mai pune la dispozitie o gama nelimitata de produse pentru sectorul industrial, de la scule pana la consumabile pentru acestea. Printre acestea: instrumente optice – lupe, microscoape, video endoscoape; aparate de masura – durimetre, rugozimetre, tahometre, multimetre, cantare; sisteme de ridicare – role transportoare, cricuri hidraulice, pompe, role de schimb; scule pneumatice – biaxuri, masini de slefuit, masini de gaurit, pistoale unghiulare, dalti pneumatice, pile pneumatice; scule de mana – chei cu clichet, chei tubulare, surubelnite, extractoare, scule aschietoare, etc.

Datele de contact:

Sediu Central Sibiu,

Str. W. A. Mozart, Nr. 31

550202, Sibiu, Romania

Tel:  +40 269 235391

Fax: +40 269 228546

E-mail: office@akkord.ro

Web:    www.akkord.ro

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau