articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Akkord Group: Ajutorul intreprinzatorilor

Akkord Group: Ajutorul intreprinzatorilor

🕔10.Dec 2013

Fie ca vorbim despre domeniul industrial, de constructii sau chiar de activitatiile desfasurate in propria gospodarie, fiecare angajat sau persoana pentru indeplinirea planurilor sau activitatilor de zi cu zi are nevoie de scule sau produse adecvate. Daca pentru ceea ce doriti sa realizati aveti nevoie de un micrometru, atunci locul cel mai potrivit de unde puteti achizitiona un astfel de produs este Akkord Group. Compania vine in ajutorul clientilor sai cu oferte avantajoase pentru o gama diversificata de scule si produse pentru domeniul industrial si nu numai.

Printre produsele comercializate de Akkord Group se numara si urmatoarele: instrumente de masura (aici este inclus si micrometrul mentionat in introducerea acestui articol), instrumente optice, aparate de masura, sisteme de ridicare, scule pneumatice, scule de mana, utilaje industriale dar si multe altele. Fiecare categorie de produse mentionata se imparte desigur in mai multe subdomenii ceea ce inseamna ca avem la dispozitie o gama mai mult decat diversificata de scule si utilaje industriale din care putem alege ceea ce ne intereseaza.

In ceea ce priveste micrometrele, aceste instrumente de masurat sunt disponibile in mai multe variante. Akkord Group comercializeaza micrometre mecanice, micrometre digitale, micrometre de interior sau micrometre speciale. Micrometrele mecanice este de regula utilizat pentru a masura distantele mici sau dimensiunile anumitor piese – dimensiuni de oridinul micronilor. Micrometrele mecanice sunt disponibile in doua variante: pentru interior si pentru exterior.

Micrometrele digitale ofera o mai buna metoda de a masura si inregistra dimensiunile obiectelor in cauza. Aceste produse sunt utilizate in cazul in care precizia masuratorilor este necesara si unde nu sunt permise abateri de niciun fel. Mai mult, in acest caz procesul de masurare de realizeaza de 4 ori mai rapid fata de cazul in care sunt utilizate micrometrele clasice – cele mecanice. Micrometrele de interior sunt folosite pentru determinarea cu precizie a suprafetei interioare a pieselor sau a altor obiecte industriale si nu numai. Micrometrele de interior furnizeaza o masurare in 2 sau in 3 puncte si sunt prevazute si cu maner special adaptat pentru masurari a unor gauri adanci.

Micrometrele speciale sunt acele instrumente de masurat care permit inregistrarea dimesiunilor in cazuri speciale, in care nu se pot utiliza instrumentele descrise mai sus. Pentru a intelege ceea ce am mentionat, trebuie sa stiti ca de regula micrometrele speciale se utilizeaza pentru pentru masurarea diferitelor materiale (pasla, cauciuc, sau carton), micrometre al caror maner nu este rotativ, micrometre destinate masurarii santurilor, a suprafetelor curbate specifice tuburilor sau inelelor, inaltimea curbata a contactelor electrice, diametrul robinetelor, grosimea firelor, diametrul specific mingilor mici, micrometre pentru masurarea locurilor greu accesibile din cadrul anumitor elemente, si multe altele.

Aceste produse sunt disponibile atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice, preturile de achizitie fiind mai mult decat avantajoase. Daca am reusit sa va starnesc atentia, atunci trebuie sa stiti ca puteti achizitiona micrometrele Akkord Group rapid si usor prin accesarea site-ului oficial al companiei. Pe aceeasi pagina web puteti vizualiza lista completa a produselor comercializate de companie dar si tarifele practicate. Solicitati informatii suplimentare prin utilizarea datelor de contact de mai jos.

Akkord Group, date de contact

Sediu Central Sibiu,
Adresa de corespondenta:
Str. W. A. Mozart, Nr. 31
550202, Sibiu, Romania

Tel: +40 269 235391
Fax: +40 269 228546
E-mail: office@akkord.ro
Web: www.akkord.ro

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment