articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ai ramas in pana de curent? Euro Vial Lighting este solutia ta!

Ai ramas in pana de curent? Euro Vial Lighting este solutia ta!

🕔13.Nov 2013

Esti o persoana prevazatoare si pentru a preintampina vreo pana de curent te-ai decis sa-ti cumperi un generator? Ai auzit tu din diferite surse ca acesta prezinta numeroase avantaje si ca este foarte bun pe langa casa omului. Te-ai gandit ca nu ar fi rau sa ai si tu unul. Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de el, iar de cand cu fluctuatiile de curent electric din ultima vreme iti este frica sa nu se strice aparatele electrocasnice pe care le ai.

Marea ta intrebare in acest moment este de unde poti achizitiona un generator care sa se potriveasca necesitatilor tale? Daca nu ai gasit pana acum un furnizor de incredere, Euro Vial Lighting din Constanta reprezinta raspusnul la toate problemele tale.

Cine este Euro Vial Lighting? Este o companie de pe piata din Romana care comercializeaza diverse produse si echipamente electrice. Euro Vial Lighting se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, punandu-ti la dispozotie o gama de peste 50.000 de articole. Cu un astfel de potential nici nu este de mirare ca aceasta companie a devenit una dintre cele mai cunoscute si mai cautate din tara.

Am nevoie de un generator. Cum aleg unul?

Dar, ce este un generator? Un generator este un aparat care are pornire automata, iar atunci cand se ia curentul electric furnizat de care companiile de stat, acesta intra in functiune. Utilitatea lui se va sesiza mai ales pe timp de vara daca, din cine stie ce motive, ramai fara curent. Si nici macar nu trebuie sa fi acasa daca se ia curentul. Generatorul porneste singur in maxim 30 de secunde de la oprirea acestuia.

Pe piata exista o multime de generatoare, insa atunci cand alegi unul trebuie sa tii cont de cateva aspecte esentiale. Citeste sfaturile Euro Vial Lighting si nu vei gresi in alegerea ta.

1. Fa o lista a tuturor consumatorilor din casa ta pe care doresti sa-i alimentezi in cazul unei pene de curent. Poate fi vorba de centrala termica, de becuri, calculator si frigider sau, mai exact, de toate acele electrocasnice care iti ofera confortul necesar. Calculeaza consumul in kW si in functie de acesta poti sa-ti alegi generatorul.

2. Gandeste-te cat de des se ia curentul la tine in zona si cat tine aceasta pana. In functie de aceste aspecte vei alege un generator care sa ti se potriveasca exact pe nevoile tale.

3. Depozitarea. Ia in considerare unde il vei depozita. Unele genratoare sunt mai mari, altele mai mici, unele au nevoie de un spatiu separat, in schimb altele sunt pretetioase la aerisire.

4. Cu sau fara automatizare? Desigur, varianta cu automatizare este mai comoda si te avantajeaza si atunci cand nu esti acasa.

5. Cu benzina sau cu motorina? Generatoarele care functioneaza pe motorina au un consum mai redus, randament bun, putere mare de turatie si costuri mici de intretinere. In schimb, generatoarele pe benzina pornesc mult mai usor daca afara este foarte frig, se intretin si mai usor si au si dimensiuni reduse.

In functie de toate aceste aspecte pe care Euro Vial Lighting ti le-a punctat iti poti alege generatorul potrivit. Daca ai intrebari nu ezita sa contactezi compania. Aceasta iti poate pune la dispozitie o multime de modele de generatoare, atat pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial.

Daca vrei sa nu ramai niciodata in pana de curent, alege generatoare Euro Vial Lighting. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Euro Vial Lighting? Suna la numerele 0241-558.181 si 0241-516.611 sau trimite un e-mail pe adresa office@eurovial.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,