articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ai nevoie de sisteme wi-fi mijloace de transport? Le gasesti la eView!

Ai nevoie de sisteme wi-fi mijloace de transport? Le gasesti la eView!

🕔01.Apr 2014

Pentru sisteme wi-fi mijloace de transport performante si eficiente, va recomandam sa apelati la ajutorul companiei eView din Bucuresti. Aceasta va pune la dispozitie produse flexibile si de calitate, la preturi mai mult decat avantajoase, lucru de care va veti convinge numaidecat.

Ce rol au aceste sisteme wi-fi mijloace de transport?

Echipamentele respective pe care le gasiti in oferta eView permit accesul la internet, calatorilor si soferului prezenti intr-un mijloc de transport, fiind necesara doar alimentarea sistemului de tensiune la orice sursa de tensiune (12, 24 sau 220 V).

Care sunt beneficiile aduse de aceste sisteme wi-fi mijloace de transport?

Avand in vedere faptul ca majoritatea persoanelor din ziua de astazi sunt dependente de informatia care se gaseste pe internet (acesta constituind o parte extrem de importanta din viata fiecaruia), cu ajutorul acestor sisteme nu veti fi niciodata la mare distanta de ea, ba dimpotriva, veti ramane conectati la internet chiar si in momentele in care nu sunteti acasa si nu puteti sta in fata calculatorului, de exemplu atunci cand calatoriti.

Sistemele wi-fi cunoscute si sub denumirea de „eview travelbox”, sunt ideale pentru toate tipurile de mijloace de transport in comun (tren, autocar, microbus, s.a.), fiind usor de instalat si de utilizat. Ele permit calatorilor accesul la internet, respectiv la beneficiile si posibilitatile pe care acesta le ofera. In acelasi timp, sistemele travelbox pot constitui un plus in oferta transportatorului.

Pentru ca cele mai multe persoane detin un smartphone sau se hotarasc sa isi ia cu ele tableta sau laptopul atunci cand calatoresc, astfel incat sa evite momentele de plictiseala atunci cand se afla in mijloacele de transport in comun, cu siguranta acestea ar fi placut impresionate daca ar avea posibilitatea de a se bucura de o conexiune la internet pe intreaga durata a calatoriei. Un numar tot mai mare de companii de transport constientizeaza importanta acestor sisteme, lucru dovedit de numarul mare de solicitari primite pentru implementarea lor.

eView – alegerea ideala pentru sisteme wi-fi mijloace de transport

Echipa eView raspunde cu promptitudine si eficienta fiecarei solicitari in parte, indiferent de complexitatea serviciilor pentru care se opteaza. Compania a luat nastere in anul 2008, evoluand rapid astfel ca, in prezent, se situeaza pe pozitiile de top in domeniul IT. Suntem o echipa coeziva, bine organizata, responsabila, profesionista, atenta la necesitatile si dorintele clientilor nostri, capabila sa satisfaca chiar si cele mai inalte standarde si exigente datorita usurintei cu care ne adaptam schimbarilor ce pot interveni si solicitarilor complexe. Ca in orice activitate, nu este exclus sa apara diverse impedimente, insa acestea sunt solutionate rapid si eficient de catre personalul bine pregatit din punct de vedere profesional care activeaza in cadrul firmei.

eView – partenerul de care aveti nevoie!

Va stam la dispozitie cu interventii directe, telefonice, prin e-mail sau prin control remote, in conditii de siguranta deplina.

Atat in ceea ce priveste aceste sisteme wi-fi mijloace de transport, cat si celelalte solutii IT pe care le furnizam, putem spune ca scopul lor este acela de a contribui la dezvoltarea afacerii voastre, si de a fluidiza procesele operationale, reducand eforturile si costurile.

Printre valorile pe care eView le promoveaza, amintim: responsabilitatea, profesionalismul, eficienta, promptitudinea, increderea, comunicarea si respectul. Dorinta noastra este de a va oferi solutii optime si customizate care sa se plieze intocmai pe nevoile fiecaruia. Convingeti-va!

Similar Articles
Comoditate maxima in orice restaurant cu aplicatia QRest de la Acqua Development!

Comoditate maxima in orice restaurant cu aplicatia QRest de la Acqua Development!

Fie criza economica cat de grea, restaurantele din lumea intreaga nu vor da faliment niciodata.

EuPlatesc.ro- solutii de plata online

EuPlatesc.ro- solutii de plata online

O data cu dezvoltarea tehnologiei, au aparut noi metode pentru a ne bucura de facilitatile

Laptopul, un accesoriu indispensabil?

Laptopul, un accesoriu indispensabil?

Laptop – calculatorul portabil electronic ce a devenit aproape indispensabil in Romania, fiind utilizat la birouri,

Serviciile noastre de web hosting va ajuta sa va lansati pe piata online!

Serviciile noastre de web hosting va ajuta sa va lansati pe piata online!

Mediul online detine in prezent cea mai vasta si diversificata piata de clienti. Tocmai din