articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ai nevoie de o mana de ajutor la transportul marfurilor? – InchirieriCamionete.ro

Ai nevoie de o mana de ajutor la transportul marfurilor? – InchirieriCamionete.ro

🕔05.Dec 2013

Daca ai de transport ceva, orice, indiferent de cantitate, compania InchirieriCamionete.ro din Bucuresti este alaturi de tine si iti ofera servicii de inchirieri autoutilitare, prestate la cel mai inalt nivel de calitate si la preturi excelente. Dar, sa nu uitam! Aceste servicii includ si soferul, ceea ce nu poate fi decat un avantaj in plus.

Parcul auto al societatii noastre cuprinde 4 autoutilitare, modelul Ford Tranzit, care au un gabarit de 30 de tone si 20 mc. Starea tehnica a autovehiculelor pe care le punem la dispozitia voastra cu scopul de a transporta bunuri de orice tip (mobilier, etc.), este excelenta, avand in vedere ca acestea sunt supuse unor verificari periodice, conform legislatiei in vigoare.

Fiecare autoutilitara este echipata cu un lift in spate, asfel incat operatiunile de incarcare si descarcare a marfurilor sa fie mult mai usoare, mai ales daca au o greutate foarte mare. Asadar, ne-am gandit la binele personalului nostru, iar acest lucru spune multe despre noi. Insa, sa nu va ganditi ca voua nu va va aduce nici un beneficiu, prezenta acestor lifturi, intrucat nu este deloc asa: bunurile voastre vor fi mai bine protejate, cu atat mai mult, cu cat acestea sunt fragile, riscand sa se deterioreze la cea mai mica miscare gresita.

Soferii care activeaza in cadrul societatii InchirieriCamionete.ro, va vor satisface necesitatile, dand dovada de respect, amabilitate, profesionalism, promptitudine si seriozitate. Cuvantul dat este intotdeauna respectat, intrucat nu facem niciodata promisiuni care sunt imposibil de realizat. Suntem de parere ca, sinceritatea este valoarea cea mai importanta, care ne-a ajutat in decursul anilor de existenta sa castigam de partea noastra, un numar mare de clienti multumiti.

Inchirierea autoutilitarelor nu este o procedura deloc complicata si nici nu trebuie sa aveti permis de conducere pentru a apela la serviciile oferite de firma noastra. Prin simpla prezentare a unei copii a Certificatului de Inregistrare Fiscala si a stampilei firmei (in cazul persoanelor juridice) sau a unei copii dupa cartea de identitate sau pasaport (in cazul persoanelor fizice), dar si prezentarea unei copii dupa o factura recenta de telefon, gaz sau curent, (adresa trebuind sa corespunda cu cea din actul de identitate), transporturile sunt ca si realizate.

Trebuie doar sa ne contactati- telefonic sau prin e-mail, sa ne spuneti de ce aveti nevoie si de restul ne vom ocupa noi. Ne angajam ca vom indeplini cu strictete, fiecare cerinta a voastra.

Indiferent de motivul pentru care ne solicitati: pentru inchirierea autoutilitarelor in scopul transportului intern de mobila sau a altor marfuri sau pentru inchirierea autoutilitarelor in scopul transportului international de bunuri, echipa InchirieriCamionete.ro, este alaturi de voi si are grija sa primiti serviciile de care aveti nevoie.

Preturile pe care le practicam nu sunt deloc exagerate, din contra sunt chiar avantajoase. Acestea se calculeaza in functie de perioada de inchiriere, de greutatea marfurilor si de numarul de kilometri parcusi.

Pagina de internet a companiei poate fi accesata oricand, pentru informatii suplimentare, insa daca doriti sa luati legatura cu reprezentantii nostri, ne puteti contacta si telefonic.

Va asteptam!

Similar Articles
Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

Tot ce trebuie sa stii despre tahografe

  Tahograful este un dispozitiv necesar transporturilor rutiere, care are rolul de a inregistra viteza autovehiculului,

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

Carti de vizita – imaginea ta in fata clientilor

  Cartea de vizita a devenit o necesitate. Reprezinta o metoda eleganta prin care sa-ti promovezi

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

Ambalaje alimentare pentru produse proaspete gasiti in oferta companiei SCM Cartonajul

  Industria alimentara ocupa un loc fruntas in topul industriilor din tara noastra. Romanul este obisnuit

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Colectare carton Bucuresti de la Cami Comexim – operatiuni prompte in orice moment!

Ti-ai dori sa lucrezi cu cineva in ceea ce priveste colectare carton in Bucuresti? Ai

Despre gama de benzi adezive

Despre gama de benzi adezive

  Fie ca reparati, sunteti pasionat de electronica sau pur si simplu aveti nevoie de o